Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Construim pentru un start lansat de săptămână. Pariuri din Liga 1 şi MLS

Redacția site-ului www.pariuri1x2.ro propune o alăturare interesantă de pronosticuri pe biletul de astăzi. Meciurile selectate vine din prima ligă internă, dar și din eșalonul de alită al Statelor Unite, acolo unde campionatul se îndreaptă cu pași repezi către final.  

30 oct. 2017, 08:06
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Construim pentru un start lansat de săptămână. Pariuri din Liga 1 şi MLS

Biletul zilei

În Liga 1 mizăm pe varinata logică, x2, în partida Sepsi – FC Botoșani. Dacă echipa gazdă luptă din răsputeri, dar fără rezultate notabile, pentru menținerea în prima ligă, FC Botoșani are șansa consolidării actualei clasări. Moldovenii sunt pe locul 4, iar cu un succes se apropie amenințător de podiumul ierarhiei interne.  

Tot din Liga 1 extragem și pariul peste 1.5 goluri în Dinamo – Viitorul. Se anunță un derby extrem de încins pentru accederea în play-off, partidă în care remiza nu mulțumește pe deplin niciuna dintre combatante. Pariul propus a fost câștigător și în 12 din cele 15 dueluri directe anterioare de Liga 1.  

Pe goluri mizăm și în confruntarea dintre New York Red Bulls si Toronto FC, contând pentru manșa 1 a sferturilor de finala din play-off-ul MLS. Ambele echipe joaca spectaculos, cu un plus pentru trupa din Toronto. În sezonul regular, canadienii au avut cea mai bună ofensivă, cu 74 de reusite in 34 de runde.

Biletul zilei

18:00, Sepsi – FC Botosani, x2

20:45, Dinamo Bucuresti – FC Viitorul, peste 1.5 goluri

01:00, New York Red Bulls – Toronto FC, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.