Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Cota 2 de miercuri este formată din evenimente din tenis şi baschet

După 9 bilete câștigătoare în precedentele 11 zile, varianta propusă marți nu ne-a adus câștigul căutat. Susținută de fanii ei, Valencia a făcut mai puține greșeli în partida cu Real Madrid din Euroliga de baschet și a reușit să se impună, contrar așteptărilor. Dezamăgitoare a fost și evoluția gazdelor în Alfreton - Telford. Pentru prima oară în ultimele zece partide jucate pe teren propriu campionat, Alfreton nu a reușit să înscrie.

RomaniaTV.net
21 mart. 2018, 08:12
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Cota 2 de miercuri este formată din evenimente din tenis şi baschet

Biletul zilei

Astăzi, pentru prima oară după foarte mult timp, pe biletul propus de redacția www.pariuri1x2.ro nu vom avea nici un eveniment din oferta fotbalistică. Mizăm pe tenis și baschet.

În primul tur al turneului WTA de la Miami, Catherine Bellis va juca împotriva Viktoriei Azarenka. Fosta lideră mondială a revenit recent în circuit după o pauză de peste șapte luni. La Indian Wells a reușit să se impună în fața lui Heather Watson, dar a pierdut cu Sloane Stephens. Azi, contra sportivei americane de numai 18 ani, Azarenka ar trebui să fie capabilă să câștige cel puțin un set.

Meciul de baschet inclus pe biletul de cota 2 este cel dintre Unicaja și Barcelona, contând pentru etapa a 27-a din Euroliga de baschet. Fără șanse reale de calificare în play-off, rivalele iberice pot evolua mai relaxat, situația în care pariurile pe numărul total de puncte sunt indicate. Unicaja vine după 3 jocuri acasă, în care media de puncte încasată a fost de 88/partidă. De partea cealaltă, catalanii sunt în formă bună. Barcelona are 6 victorii consecutive în toate competițiile și minim 88 de puncte marcate în fiecare din precedentele 4 meciuri disputate. Sunt șanse mari sa asistăm la o confruntare cu un total de cel puțin 153 de puncte.

Biletul zilei

Ora 21:00 Bellis – Azarenka, Minim un set Azarenka

Ora 21:45 Unicaja – Barcelona, Peste 152,5 puncte

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.