Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. De la Cluj, la Monchengladbach, pentru o dublă excelentă de pariere. Vezi cum facem astăzi profit

Nu ne asumăm prea multe riscuri cu ponturile incluse pe varianta de combo a zilei de sâmbătă. Tinem cont de plusurile și minusurile, forma, forța și statisticile din acest sezon ale echipelor implicate în cele două partide din care extrem pronosticurile de pe bilet. 

RomaniaTV.net
09 dec. 2017, 08:42
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. De la Cluj, la Monchengladbach, pentru o dublă excelentă de pariere. Vezi cum facem astăzi profit

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru CFR Cluj – ACS Poli Timișoara, pariul propus este cel logic, 1 solist. În tur, clujenii au pierdut cu 3-4, dar acum este momentul revanșei pentru trupa lui Petrescu. Deac & co. traversează o perioadă excelentă, cu 4 victorii în ultimele 4 runde. De asemenea, în precedentele 5, liderul ierarhiei interne nu a primit gol.

Mizăm și pe disputa Monchengladbach – Schalke, ultima a zilei în etapa cu numărul 15 din Bundesliga. Evident, ne așteptăm la spectacol și goluri ale ambelor formații pe Borussia-Park. Ținem cont de faptul că în meciurile lui Schalke din actuala stagiune s-au marcat deja 38 de goluri, atenție, însă, cu 10 mai puține decât în partidele gazdelor de astăzi! In plus, de remarcat este statistica formației antrenate de Hecking. Deși clasată la doar 2 puncte de poziția secundă a ierarhiei, Gladbach are golaveraj negativ, 23-25!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

19:30 Borussia Monchengladbach – Schalke 04, ambele marchează

20:00 CFR Cluj – ACS Poli Timișoara, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.