Biletul zilei pariuri1x2.ro: Europa League & Conference League!

Joi ne îndreptăm atenția către confruntări din Europa League și Conference League. Vezi selecțiile cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția.

04 nov. 2021, 09:16
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Europa League & Conference League!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. De la ora 17:30, Kairat Almaty o întâlnește pe Qarabag într-o confruntare din Conference League. După primele trei runde disputate în Grupa H, echipa gazdă are doar un punct, în timp ce Qarabag se află la egalitate cu lidera Basel, 7 puncte. Ba mai mult, în urmă cu două săptămâni, formația din Azerbaijan s-a impus cu 2-1 pe teren propriu chiar în fața adversarei de astăzi. Nu ne complicăm și mizăm pe cel puțin un gol înscris de Qarabag.

Monaco – PSV este un duel din Europa League care promite spectacol. În confruntarea directă disputată în urmă cu două săptămâni, gruparea franceză s-a impus cu 2-1 chiar în fieful adversarei. Judecând după stilul de joc al acestor două echipe, avem toate motivele să pariem din nou pe goluri. Mizăm „safe” pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj.

Închidem biletul zilei cu Tottenham – Vitesse, confruntare din Conference League. Antonio Conte debutează pe banca englezilor și foarte probabil jucătorii echipei londoneze vor încerca să-l impresioneze pe antrenorul italian. Ba mai mult, Tottenham are de luat o revanșă după înfrângerea suferită la Arnhem în urmă cu două săptămâni, scor 1-0. Pariem logic pe succesul gazdelor.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 4 noiembrie

17:30, Kairat Almaty – Qarabag, oaspeții să înscrie, cota 1.31

19:45, Monaco – PSV, peste 1.5 goluri, cota 1.22

22:00, Tottenham – Vitesse, 1, cota 1.31
COTA TOTALĂ: 2.09

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.