Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Europa League ne poate aduce al treilea bilet câştigător consecutiv

Cele două zile cu partide în Champions League ne-au ajutat să bifăm bilete câștigătoare. Azi țintim continuarea seriei cu pronosticuri pentru partide din Europa League.

RomaniaTV.net
08 nov. 2018, 05:45
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Europa League ne poate aduce al treilea bilet câştigător consecutiv

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Cu doar două remize după trei meciuri, Spartak este pe ultimul loc al Grupei G. Rușii sunt obligați să obțină un rezultat bun cu Rangers pentru a păstra șanse reale de calificare. A fost 0-0 în partida tur, în Scoția, iar noi ne așteptăm ca Spartak să profite de avantajul terenului propriu. Rangers a câștigat un singur meci din cele cinci jucate în deplasare în acest sezon.

Bordeaux este pe ultimul loc în grupă și, cu trei înfrângeri din tot atâtea meciuri, este la un pas de a pierde orice lansă de calificare în faza eliminatorie. Francezii au o perioadă nefastă și pe plan intern, nereușind să câștige vreun meci în orice competiție pe parcursul ultimei luni. Zenit ar trebui să profite de această partidă pentru a își consolida locul în primele două din grupă. Rușii pot obține cel puțin o remiză joi seară.

Celtic a debutat cu o victorie în Grupa B, dar a pierdut ambele meciuri ce au urmat. Revenirea în fața propriilor fani ar putea împinge echipa spre un rezultat pozitiv. La Glasgow, Celtic nu a pierdut în acest sezon, marcând în fiecare din cele 11 meciuri în toate competițiile. Această serie cu goluri marcate poate continua, dar oaspeții sunt capabili să puncteze și în deplasări Noi pariem pe minim două goluri în meci.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 19:55 Spartak Moscova – Rangers, 1X, cota 1,33
Ora 22:00 Bordeaux – Zenit Sankt Petersburg, Zenit +1 (asiatic), cota 1,21
Ora 22:00 Celtic – RB Leipzig, Peste 1,5 goluri, cota 1,24

Cota Finală: 2,00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.