Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Favoritele fac diferenţa

Deschidem o săptămână dominată de partidele tur programate în sferturile de finală ale celor două competiţii europene intercluburi, Liga Campionilor şi Europa League. Între timp, însă, ne focusăm pe oferta fotbalistică a zilei, din care extragem variantele de pariere ce alcătuiesc biletul în cota 2.

RomaniaTV.net
08 apr. 2019, 07:08
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Favoritele fac diferenţa

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Cea mai mare cota de pe combo-ul propus, are în vedere succesul FCSB-ului, contra ultimei clasate din play-off, Sepsi Sf. Gheorghe. Echipa antrenată de Teja are o şansă excelentă de a reduce din ecartul faţă de CFR, liderul ierarhiei, după ce clujenii au remizat aseară pe terenul Craiovei, scor 0-0. În week-end, la Cluj, avem prima confruntare directă din play-off, ce le va opune pe primele două clasate.

Completăm biletul cu două pariuri pe goluri. Mizăm pe cel puţin o reuşită a gazdelor, în derby-ul din Belgia dintre Club Brugge şi Standard Liege. Gazdele vin după o prestaţie excelentă şi 3 goluri înscrise pe terenul rivalei tradiţionale, Anderlecht Bruxelles.

În meciul Nordsjaelland – Brondby din play-off-ul primei ligi daneze, ne aşteptăm la reuşite de ambele părţi, aşa cum s-a întâmplat şi în ultimul meci direct, încheiat cu scorul de 3-3. Alegem, însă, pontul mai simplu şi investim pe varianta peste 1.5 goluri în meci.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

COTA 2 LUNI

FCSB – SEPSI 1 COTA 1.57

CLUB BRUGGE – ST. LIEGE GAZDELE MARCHEAZĂ COTA 1.12

NORDSJAELLAND – BRONDBY PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.15

COTĂ TOTALĂ 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.