Biletul zilei Pariuri1x2.ro: „Giganții” compun varianta de duminica. Vezi cele 3 ponturi selectate

Ultimul combo al săptămânii ne aduce în atenție meciurile câtorva dintre cele mai importante echipe ale Europei. Pariem pe evoluții de top ale ”giganților” din Serie A, Ligue 1 și Eredivisie!

RomaniaTV.net
26 nov. 2017, 08:24
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: „Giganții” compun varianta de duminica. Vezi cele 3 ponturi selectate

Biletul zilei

Deschidem biletul cu cel mai important duel al zilei. Monaco și PSG se vor înfrunta pentru locul 1 din Ligue 1, intr-un derby, totuși, destul de dezechilibrat. Daca formația pariziană nimicește totul în cale – 35 de puncte, din 39 puse în joc, 43 de goluri înscrise, plus un parcurs de vis în Liga Campionilor – Monaco se clatină. În plus, presiunea este imensă în tabăra gazdelor, locul 2 ocupat acum de monegasci fiind serios amenințat de alte două super echipe, Lyon și Marseille. Nu mizăm pe victoria PSG-ului, dar luăm în calcul cel puțin două goluri marcate de Cavani, Neymar & co.

Pariem, astăzi și pe victorii logice repurtate de Juventus, acasă cu modesta Crotone și PSV, în deplsarea de la Excelsior. Formația din Eindhoven s-a instalat hotarâtă pe prima pozitiție, la Excelsior, locul 11 în Eredivisie, fiind pregătită să contabilizeze a 12-a victorie în cele 13 runde scurse de la startul stagiunii!

Biletul zilei

15:30 Excelsior – PSV, 2
21:45 Juventus – Crotone, 1
22:00 Monaco – PSG, oaspeții peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România