Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Granzii” ne livrează profitul » Miza x 5.03!

În acest final de săptămână am selectat patru variante de pariere. În selecție, meciurile în care vor fi angrenate Liverpool, FCSB, Real Madrid și Monaco, pentru o cotă finală de 5.03.

24 sept. 2021, 09:20
Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Granzii” ne livrează profitul » Miza x 5.03!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro. 

Liverpool atacă la Brentford succesul ce o o poate urca pe prima treaptă a ierarhiei. Argumentele sunt de partea ”cormoranilor”, de la forța superioară a echipei, până la statistică. Trupa lui Klopp nu a mai pierdut un meci oficial din luna aprilie. În actualul campionat, 13 puncte din 15 posibile și un singur gol primit, cel din derby-ul cu Cheslea.

FCSB primește vizita ultimei clasate, Academica Clinceni. Ilfovenii au părăsit și Cupa României, fiind învinși la mijlocul săptămânii de divizionara secundă FC Buzău. Investim pe victoria FCSB-ului, într-un meci în care se vor marca cel puțin două goluri.

”Ambele marchează” este selecția pentru Real – Villarreal. Ancelotti a imprimat trupei madrilene un stil de joc atractiv, spectaculos, dar și ușor riscant. De altfel, deși este lider neînvins, cu 8 goluri încasate Real are în acest moment a 6-a cea slabă apărare din La Liga.

Ultimul pariu de pe biletul săptămânii vine din Ligue 1: X2 în Clermont – Monaco. Gazdele au deschis perfect stagiunea, câștigând duelurile din primele două runde. Mai slabă a fost însă continuarea, iar fanii nou-promovatei au motive din ce în ce mai serioase de îngrijorare, după ce Clermonat a fost ”demolată” la mijlocul săptămânii de Rennes: eșec cu 0-6!

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 19:30, Brentford – Liverpool, 2, cota 1.47;

S 21:00, FCSB – Academica Clinceni, 1 & Peste 1.5 goluri, cota 1.52;

S 22:00, Real Madrid – Villarreal, Ambele inscriu, cota 1.76;

D 18:00, Clermont – AS Monaco, X2, cota 1.28;

Cotă totală: 5.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.