Biletul zilei Pariuri1x2.ro: În căutarea celei de-a treia variante câștigătoare a săptămânii

Victoria lui Grigor Dimitrov în turneul ATP de la Londra și golurile reușite de Columbia și Egipt ne-au ajutat să bifăm al doilea bilet câștigător al săptămânii. Miercuri revenim la un bilet format exclusiv din pronosticuri pentru partidele programate în Rusia, la Cupa Mondială.

RomaniaTV.net
20 iun. 2018, 06:12
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: În căutarea celei de-a treia variante câștigătoare a săptămânii

În a doua rundă a fazei grupelor la Cupa Mondială din Rusia, Maroc întâlnește Portugalia. Africanii nu își permit un nou eșec, după ce în primul meci au pierdut cu Iran. Deși Portugalia ar trebui să domine posesia, Maroc va încerca să profite de șansele de contraatac apărute pe parcursul meciului. Având în vedere că Portugalia se bazează pe un cuplu defensiv format din Pepe și Jose Fonte, cu vârste de 35 și respectiv 34 de ani, tinerii și rapizii jucători din atacul Marocului și-ar putea crea mai multe oportunități de a marca decât s-ar crede. Noi avem încredere că prin șarjele lor ofensive vor obține cel puțin trei lovituri de la colțul terenului.

Uruguay a învins Egipt în prima rundă și un nou succes i-ar asigura calificarea în faza eliminatorie. Adversara de azi este Arabia Saudită, care a pierdut cu 5-0 în meciul de deschidere, cu Rusia. Edinson Cavani și Luis Suarez vor fi printre cei care vor încerca să își treacă numele pe lista marcatorilor pentru sud-americani, într-o partidă în care Uruguay pornește favorită certă la victorie.

Spania a oferit un meci foarte spectaculos în prima rundă, confruntarea cu Portugalia încheindu-se la egalitate, scor 3-3. Diseară ibericii întâlnesc naționala Iranului, lidera surprinzătoare a grupei, meci în care nu este loc de pași greșiți. Pariem pe faptul că Diego Costa & compania își vor atinge destul de lejer țintele fixate pentru acest al doilea meci din cadrul Mondialului.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 15:00 Portugalia – Maroc, Oaspeții peste 2,5 cornere
Ora 18:00 Uruguay – Arabia Saudită, 1
Ora 21:00 Iran – Spania, 2

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.