Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Începem săptămâna cu meciuri din Serie A, Premier League şi La Liga

Rundele începute în weekend în campionatele puternice din fotbalul european se încheie astăzi. Încercăm să profităm de partidele programate cu acest bilet.

RomaniaTV.net
22 oct. 2018, 05:37
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Începem săptămâna cu meciuri din Serie A, Premier League şi La Liga

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Sassuolo a început bine sezonul, înregistrând patru victorii în primele șase etape. Lucrurile au devenit mai dificile când echipa a întâlnit adversarele de top din ligă. Sassuolo a pierdut cu 1-4 și 0-2 meciurile cu AC Milan și respectiv Napoli. Sampdoria este un alt adversar care îi poate pune probleme, iar noi am optat pentru un pariu asiatic: Sampdoria +1.

Arsenal are o serie de nouă victorii consecutive în toate competițiile, perioadă în care a marcat de 27 de ori. Pe teren propriu, „tunarii” nu au pierdut niciodată cu Leicester, iar azi pot duce seria mai departe. Anticipăm cel puțin un gol înscris în fiecare repriză într-o confruntare ce se anunță spectaculoasă.

Girona nu a câștigat în cele mai recente patru etape din La Liga, dar va spera să scoată ceva din meciul cu Real Sociedad. Catalanii au marcat în șase din cele opt runde de până acum și pot face asta și pe San Sebastian. Gazdele au însă prima șansă la câștigarea punctelor puse în joc azi. Noi vom paria pe goluri, așteptând minim două reușite între cele două cluburi.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 21:30 Sampdoria – Sassuolo, Gazdele +1 (asiatic)

Ora 22:00 Arsenal – Leicester, Gol în ambele reprize

Ora 22:00 Real Sociedad – Girona, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.