Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Încercăm dublarea investiţiei bazându-ne exclusiv pe fotbal

La intrarea în weekend țintim continuarea perioadei cu rezultate excelente. Dacă în zilele trecute am pariat și pe baschet, varianta de azi conține pronosticuri doar pentru meciuri din “sportul rege”.

RomaniaTV.net
11 ian. 2019, 08:03
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Încercăm dublarea investiţiei bazându-ne exclusiv pe fotbal

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ziua începe devreme, cu un meci din Cupa Asiei. Cota pentru victoria Australiei în Palestina nu trebuie ratată. După ce au pierdut cu Iordania în urma unui meci în care au dominat, australienii nu își mai permit pași greșiți. Pariem pe succesul lor în partida ce începe la ora 13.

Benfica poate urca pe locul secund în Portugalia cu un succes la Santa Clara. Faptul că echipa gazdă a pierdut fiecare din ultimele cinci meciuri pe teren propriu ne face să avem și mai mare încredere în șansele oaspeților. Vom paria insa doar pe un gol marcat de către echipa vizitatoare.

Același pariu îl avem și pentru partida Leeds – Derby, din Championship. Avem de a face cu un duel mult mai echilibrat între două dintre principalele pretendente la promovarea în Premier League. Leeds continuă să fie pe primul loc chiar dacă a pierdut trei meciuri consecutive. Gazdele din această seară au probleme in defensivă, primind cel puțin două goluri în fiecare din cele mai recente cinci partide. Derby va încerca să profite de acestea pentru a își consolida locul în primele șase din clasament. Noi avem încredere că oaspeții vor marca minim un gol.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 13:00 Palestina – Australia, 2, cota 1,28
Ora 21:00 Santa Clara- Benfica, Benfica înscrie, cota 1,10
Ora 21:45 Leeds – Derby, Derby înscrie, cota 1,42

Cota Finală: 2,00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.