Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Investim pe jocurile de la Liege, Goteborg și Trondheim

Căutăm profitul în cele mai simple și logice variante de pariere. Vezi biletul in cota 2 de astazi.

RomaniaTV.net
16 mai 2019, 09:54
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Investim pe jocurile de la Liege, Goteborg și Trondheim

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început mergem in Norvegia, acolo unde Rosenborg va primi vizita celor de la Haugesund. Formația gazdă are un start de sezon foarte slab cu doar 6 puncte adunate in 7 runde, suficiente doar pentru o clasare în subsolul ierarhiei, pe poziția a 15-a. Gruparea condusa de Eirik Horneland trebuie sa reacționeze urgent, pentru a nu rupe prematur contactul cu topul 3 al ierarhiei. Pariem pe varianta 1x.

Completăm varianta de combo cu două pariuri pe goluri.  Mizăm pe cel puțin o reușita in prima repriză partidei St. Liege – Club Brugge, duel cu miză din ProLeague. Formația lui Răzvan Marin caută un finiș pe podium, în timp ce oaspeții încă mai luptă pentru titlu, deși acesta este acontat, în proporție de 99%, de Genk.  
Goteborg – Malmo este o altă dispută din care golurile nu ar trebui să lipsească. Oaspeții au pornit excelent în noul sezon, după 8 runde fiind lideri, dar și IFK a reușit un start bun de stagiune. Mai mult, cu un succes, gruparea gazdă urcă pe primul loc al clasamentului. 

Biletul zilei pariuri1x2.ro

19:00, Rosenborg – Haugesund, gazdele sa castige sau egalitate, cota 1.22

20:00, IFK Goteborg – Malmo FF, peste 1.5 goluri, cota 1.30

21:30, St. Liege – Club Brugge, peste 0.5 goluri in prima repriza, cota 1.30
Cotă finală: 2.06 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.