Biletul zilei pariuri1x2.ro: Joi facem profit cu Liga Europa

Ieri am bifat un nou combo câștigător, al 15-lea din aceasta lună. Am pariat pe două sau mai mult schimbări ale tabelei de marcaj în Burnley – Sunderland (scor 1-3), pe cel puțin două goluri ale gazdelor in Ajax – APOEL (2-0) si pe minim o reușita in repriza secundă a partidei Slavia Praga – CFR Cluj. Aceasta a venit, a fost unica a meciului, încă din păcate a aparținut gazdelor, calificate astfel în grupele Ligii Campionilor.

RomaniaTV.net
29 aug. 2019, 08:04
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Joi facem profit cu Liga Europa

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi ne îndreptăm atenția din nou doar către fotbal si mizam pe 3 confruntări din Liga Europa. Pariem pe o favorita clară, PAOK, în duelul de acasă cu Slovan Bratislava. Aproape egală a Ajax-ului in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, gruparea elenă trebuie să întoarcă la Salonic, surprinzătorul eșec cu 0-1 din tur.

În meciurile Molde – Partizan și Trabzon – AEK Atena investim pe goluri. După partida echilibrată din tur, câștigat la limită, scor 2-1, belgrădenii vor avea o deplasare extrem de dificilă în Norvegia. În celălalt joc, rivalitatea turco – greacă pare a fi un argument extrem de solid pentru o partidă cu cel puțin două modificări ale tabelei. Pe aceeași linie și rezultatul din jocul tur, de la Atena, câștigat de Trabzonspor cu 3-1.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

20:00, Molde – Partizan, gazdele marchează – cota 1.22

20:00, PAOK – Slovan Bratislava, 1 – cota 1.28

20:30, Trabzonspor – AEK Atena, peste 1.5 goluri – cota 1.28

Cota finala: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.