Biletul zilei pariuri1x2.ro. Legăm câştigurile. Astăzi, doar fotbal

Inca o zi de profit ieri cu biletul oferit de www.pariuri1x2.ro! Del Potro J. si Zverev A. s-au calificat in faza optimilor la turneul de tenis de la Roma invingandu-i pe Edmund K., respectiv V. Troicki. Biletul a devenit verde cu cea de-a 3-a selectie. Real Madrid s-a impus cu 4-1 in deplasarea de la Celta Vigo, iar selectia noastra ”Celta +3.5 goluri” a fost castigatoare. Vezi ponturile de astazi!

RomaniaTV.net
18 mai 2017, 08:43
Biletul zilei pariuri1x2.ro. Legăm câştigurile. Astăzi, doar fotbal

Biletul zilei

Astazi vom paria exclusiv pe fotbal. Leicester – Tottenham este un meci cu miza 0 pentru Tottenham, formatie ce nu mai poate rata locul secund al ierarhiei. Nu si pentru Leicester, insa, care ataca o clasare in primele 8 formatii din Premier League, performanta deosebita a „vulpilor”, dupa o prima parte a stagiunii catastrofala.

Contra lui Spurs, mult mai motivata, Leicester va forta la maximum cucerirea celor 3 puncte. Vardy & co. vor beneficia de numeroase faze periculoase la poarta lui Lloris, dar si lovituri de la colt. Este pariul pe care mizam noi!

Mizam si pe duelul ce le opune, in etapa a 9-a din Suedia, pe IF Elfsborg si AFC Eskilstuna. Gruparea gazda a impresionat in acest start de sezon prin jocul ofensiv si nu ar trebui sa intampine mari probleme in a se impune contra ultimei clasate. Dupa 8 jocuri, AFC are doar 3 puncte cucerite si golaveraj…6-16 ( 2-9 in 4 deplasari)! Asadar, victorie Elfsborg.

Biletul zilei

21:45, Leicester – Tottenham, Leicester peste 3.5 cornere

20:00, Elfsborg – AFC Eskilstuna, Elfsborg sa castige

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeşte şi: