Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Liga Naţiunilor ne dă toate evenimentele de pe biletul de marţi

Prima serie de meciuri din Liga Națiunilor, noua competiție UEFA destinată echipelor naționale, se încheie astăzi. Profităm de partidele programate prin conceperea unui bilet format din trei pronosticuri.

RomaniaTV.net
11 sept. 2018, 07:29
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Liga Naţiunilor ne dă toate evenimentele de pe biletul de marţi

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Islanda și Belgia se întâlnesc azi într-un meci din Liga A. Cele două au avut rezultate diametral opuse înaintea acestei confruntări. Islanda a pierdut primul meci în competiție cu 6-0, în Elveția. Belgia a câștigat amicalul cu Scoția, cu 4-0. “Diavolii roșii” sunt marii favoriți ai unui duel care nu ar trebui să se încheie fără două goluri marcate.

Meciul zilei are loc la Elche, unde Spania primește vizita vicecampioanei mondiale, Croația. Ibericii au deja trei puncte în grupă după ce au învins Anglia, o altă selecționată care a ajuns departe la turneul din Rusia. Croații vin după o remiză în amicalul jucat săptămâna trecută cu Portugalia. Ar trebui să avem parte de un joc de zile mari, iar noi mergem pe mâna Furiei Roja. Sub comanda lui Luis Enrique, echipa gazdă poate să câștige cel puțin o repriză.

Moldova a încasat o înfrângere usturătoare în primul meci din Liga Națiunilor, în Luxemburg. Șansele de a obține cele trei puncte azi sunt extrem de mici. Vecinii noștri nu au nici un succes în ultimele 14 partide. Pariem ca Belarus va obține cel puțin un punct în urma disputei de la Chișinău.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 21:45 Islanda – Belgia, Peste 1,5 goluri

Ora 21:45 Spania – Croația, Echipa gazdă va câștiga cel puțin o repriză

Ora 21:45 Moldova – Belarus, X2

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.