Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Lupta pentru calificarea la „masa bogaţilor” ne poate alimenta conturile

Marți sunt programate partide din turul secund al calificărilor din Liga Campionilor. Propunerile pentru două dintre meciuri ne pot aduce din nou profitul.

RomaniaTV.net
24 iul. 2018, 06:29
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Lupta pentru calificarea la „masa bogaţilor” ne poate alimenta conturile

În chiar prima confruntare a zilei, Astana primește vizita lui Midtjylland. Astana a câștigat titlul în Kazakhstan pentru a patra oară la rând și, cu sezonul în plină desfășurare, este într-o poziție excelentă pentru a prelungi această serie. Oaspeții nu au avut același succes. După două runde în Allsvesnkan, campioana Danemarcei nu și-a adjudecat încă prima victorie. Astana va încerca să profite de experiența mai mare în cupele europene, de condiția fizică mai bună, dar și de forma sportivă superioară pentru a își asigura un avantaj înaintea deplasării în Danemarca. Noi nu excludem totuși posibilitatea ca oaspeții să pună probleme și pariem pe minim două goluri marcate în această confruntare.

Spartak Trnava a câștgat primul titlu de campioană după separarea Cehoslovaciei. Astfel, echipa este la prima participare în Liga Campionilor. În turul anterior, gruparea slovacă a depășit cu greu Zrinjski, campioana din Bosnia-Herzegovina. Obiectivul pentru meciul de la Varșovia, cu Legia, ar trebui să fie obținerea unui rezultat care să îi dea șanse decente de calificare înaintea manșei retur. După o victorie cu 4-0 la general în turul anterior, polonezii speră să își continue drumul spre revenirea în grupele Ligii Campionilor. Experiența este de partea gazdelor. În ciuda faptului că pe plan intern Legia nu a avut rezultatele dorite în startul sezonului, formația gazdă este de un nivel superior adversarilor întâlniți de Spartak în ultimele sezoane. Astfel, pariem pe un succes al gazdelor.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 17:00 Astana – Midtjylland, Peste 1,5 goluri
Ora 22:00 Legia – Trnava, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.