Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Marţi, exclusiv tenis

Deși nu lipsește din oferta de pariere a zilei, fotbalul nu se regăsește cu niciun eveniment pe varianta de bilet în cota 2 propusă astăzi, de redacția site-ului pariuri1x2.ro. Investim exclusiv pe tenis, cu predicții pentru trei din meciurile zilei la Mutua Madrid Open. 

RomaniaTV.net
07 mai 2019, 06:00
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Marţi, exclusiv tenis

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Între selecții, duelurile în care vor fi angrenate și româncele Sorana Cârstea și Simona Halep. Ponturile sunt, însă, diferite. Sorana va avea o partidă infernală cu Caroline Garcia, o specialista a zgurei și semifinalistă a turneului, în 2018.

Considerăm că jucătoarea din Franța își va adjudeca victoria. În celălalt meci, Halep se va încleșta pentru calificarea în turul 3, cu britanica Johanna Konta, sportivă fără performanțe deosebite pe această suprafață de joc. Pariem pe Simona, a cărei cota pentru un succes a scăzut considerabil în ultimele ore.

Ultimul pariu de pe bilet este din turneul masculin al competiției de la Madrid. Rafa Nadal își face deja calculele pentru faza următoare, în condițiile în care rivalul din turul secund este canadianul Félix Auger-Aliassime, un jucător valoros, în creștere de formă, însă deocamdată ”necopt” pentru astfel de confruntări.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA 1 COTA 1.22

SORANA CÎRSTEA – CAROLINE GARCIA 2 COTA 1.30

FELIX AUGER-ALIASSIMI – RAFAEL NADAL SCOR CORECT 0-2 COTA 1.30

COTĂ TOTALĂ: 2.06

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.