Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Marţi facem profit cu goluri şi o calificare

Tipsterii care urmaresc zilnic predicțiile și biletele propuse pe site-ul pariuri1x2.ro, au încheiat pe plus încă lună. Sute de pronosticuri corecte au fost oferite, alături de clasicele bilete în cota 2. Doar de la începutul anului, aceste combo-uri au fost câștigătoare de 47 de ori.

RomaniaTV.net
02 apr. 2019, 07:40
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Marţi facem profit cu goluri şi o calificare

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Avem o săptămână excelentă din punct de vedere al ofertei pe fotbal, din care suntem pregătiți să scoatem maximum de profit. Astăzi investim pe goluri în două confruntări cu potențial de spectacol – Watford – Fulham și Villarreal – FC Barcelona – și completăm cu un pariu din Cupa Germaniei. Aproape sigură de o nouă clasare pe loc de Liga Campionilor în Bundesliga, Leipzig luptă, pe terenul lui Augsburg, pentru o performanță importantă și în Cupa Germaniei. Gazdele sunt mai focusate pe campionat, acolo unde au un avans minim față de trupele aflate sub linia retrogradării. Pariem pe calificarea lui Leipzig în semifinalele DFB Pokal.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

AUGSBURG – RB LEIPZIG OASPEȚII SE CALIFICĂ COTA 1.42

WATFORD – FULHAM PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.20

VILLARREAL – FC BARCELONA PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.18

COTA FINALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.