Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Meciurile din preliminarii ne aduc profit

Oferta fotbalistică a zilei de dominată de meciurile programate în campania de calificare la Euro 2020. Pariem simplu, pentru un nou bilet câștigător.

RomaniaTV.net
25 mart. 2019, 11:49
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Meciurile din preliminarii ne aduc profit

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Franța s-a impus la pas în primul meci al grupei, scor 4-1 la Chișinău. Deși de calibru superior moldovenilor, Islanda, rivala de astăzi, nu poate emite pretenții în fața campioanei mondiale en-titre, mai ales la Paris. În plus, în ultimele 16 meciuri disputate, islandezii au bifat doar un succes, cel cu Andorra de săptămâna trecută.

După eșecul cu Franța, moldovenii au o nouă confruntare grea, de această dată pe terenul Turciei. Reprezentativa pregătită de Guneș a debutat excelent în campanie, reușind să se impună, vineri, pe terenul Albaniei, scor 2-0. Investim pe o nouă evoluție consistentă a turcilor, care-și pot consolida clasarea pe unul din primele două locuri ale grupei H, încă din startul preliminariilor.

Avem pregătit un pont și pentru jocul dintre Muntenegru și Anglia. Succesul oaspeților are valoare, la fel ca și pariul pe un meci cu cel mult 3 modificări ale tabelei. Ne așteptăm ca muntenegrenii să nu-și asume prea multe riscuri, împotriva reprezentativei ce a marcat de 5 ori în poarta Cehiei, la primul joc al preliminariilor.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

FRANȚA – ISLANDA 1 COTA 1.26

MUNTENEGRU – ANGLIA SUB 3.5 GOLURI COTA 1.21

TURCIA – MOLDOVA GAZDELE ÎNSCRIU PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.32

COTA FINALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.


loading...