Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Mix” de sporturi pentru al 19-lea „combo” câştigător al lunii!

Fotbalul ne-a ajutat marți să ne dublăm din nou miza! Am pariat pe minim două reușite în partida Tottenham – Chelsea (1-1), meci din Cupa Ligii Angliei. De asemenea, șansa dublă, „1X”, ne-a completat „combo-ul” câștigător al zilei. Varianta a fost propusă pentru meciurile din play-off-ul Ligii Campionilor, Dinamo Kiev – Gent (3-0) și Ferencvaros – Molde (0-0).

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 10:48
Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Mix” de sporturi pentru al 19-lea „combo” câştigător al lunii!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Prima selecție a biletului zilei vine din tenis! La Roland Garros, Kiki Bertens va încerca să câștige primul meci direct împotriva Sarei Errani. Chiar dacă, italianca conduce cu 5-0 la general în fața olandezei, ultima confruntare a avut loc în urmă cu 4 ani. Ajunsă la 33 ani, Errani păstrează șanse reduse la victorie cu Bertens, actuala ocupantă a locului 8 în clasamentul WTA.

După tenis, trecem la fotbal pentru următoarele două pariuri ale biletului de azi. Lazio și Atalanta se întâlnesc diseară într-un derby reprogramat al primei etape din Serie A. Pariem pe o reușită a oaspeților, după ce trupa din Bergamo, deținătoare a recordului de reușite marcate în sezonul precedent – 98 – a debutat la fel de spectaculos și în noul campionat: victorie cu 4-2 la Torino. În plus, în dubla din campionatul anterior, Atalanta a înscris de 6 ori în poarta lazialilor, 3 dintre reușite venind în spectaculoasa remiză de pe ”Olmpico”.  

Închidem „cota 2” cu partida dintre Real Madrid și Valladolid, contând pentru etapa a 4-a din La Liga. Elevii lui Zinedine Zidane vin după evoluții inconstante în primele două jocuri ale sezonului, deplasările la Sociedad (0-0) și Betis (scor 2-3). Primul succes poate veni însă diseară, pe ”Santiago Bernabeu”, contra formației Valladolid , împotriva căreia ”galacticii” au un bilanț fantastic: 10 victorii în ultimele 11 meciuri directe.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 30 septembrie

12:00: (tenis) S. Errani – K. Bertens, 2 – cota 1.33

21:45: (fotbal) Lazio – Atalanta, oaspeții să înscrie  – cota 1.20

22:30: (fotbal) Real Madrid – Valladolid, 1  – cota 1.26

Cotă finală: 2.01

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.