Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mizăm pe favorite. Vezi aici ponturile

Marți, zi de profit! Trei selecții au fost incluse pe biletul în cota 2 oferit de redacția pariuri1x2.ro, toate câștigătoare fără emoții. În Brescia – Juventus cele două goluri pe care le așteptam, s-au înscris până în pauză, după ce mai devreme, Verona și Udinese remizaseră într-un meci anost, fără modificări ale tabelei. De asemenea, Leicester s-a distrat cu Luton, în Cupa Ligii Angliei, învingând-o cu scorul de 4-0.

RomaniaTV.net
25 sept. 2019, 06:22
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mizăm pe favorite. Vezi aici ponturile

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Rămânem la fotbal și pentru ziua de miercuri, în condițiile în care oferta pe acest sport este excelentă. Mizăm pe succesul PSG-ului, pe teren propriu, cu Reims și pe cel puțin un gol înscris de Atletico Madrid, la Mallorca. Trupa lui Simeone vine după un 0-0 acasă, cu Celta Vigo, partidă în care, însă, ”atleti” și-au creat nu mai puțin de 20 de faze de poartă.

În final, tot un pronostic pe o favorită. FC Basel a redevenit o echipa de prim plan în Elveția, ocupând primul loc al ierarhiei, după disputarea a 7 runde. ”Roș-albaștrii” joacă astăzi, acasă, cu FC Zurich, trupă de tradiție a Țării Cantoanelor, ce traversează, însă, un debut de stagiune parțial ratat. Doar 7 puncte a acumulat Zurich în 7 etape, serie în care a încasat nu mai puțin de 14 goluri!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

PSG – REIMS 1 COTA 1.16

FC BASEL – ZURICH 1 COTA 1.42

MALLORCA – ATLETICO MADRID OASPEȚII MARCHEAZĂ COTA 1.22

COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.