Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Mizăm pe forţa gazdelor în două dintre duelurile pentru Champions League

Miercuri avem parte de alte cinci meciuri pentru calificarea în cea mai importantă competiție europeană intercluburi. Le-am analizat și am pregătit pronosticuri pentru două dintre ele.

RomaniaTV.net
25 iul. 2018, 06:22
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Mizăm pe forţa gazdelor în două dintre duelurile pentru Champions League

Ludogorets și-a început drumul spre grupele Champions League în stil mare, înscriind de nouă ori în dubla cu Crusaders, campioana Irlandei de Nord. Următorul obstacol în calea echilei lui Claudiu Keșeru este Vidi, câștigătoarea ligii din Ungaria. După două partide în Liga Campionilor, una în Super Cupa Bulgariei și una în campionat, Ludogorets încă nu a primit gol în acest sezon. Jucând la Razgrad, în fața propriilor fani, Keșeru și colegii săi vor avea încredere ca se vor putea impune în această primă manșă. În turul anterior, Vidi a depășit cu greu Dudelange, iar rezultatele din deplasări sunt modeste. Echipa a câștigat doar una din ultimele patru partide oficiale pe teren străin. Astfel, avem toate motivele să pariem pe victoria gazdelor.

Campania europeană a lui Celtic a început cu o dublă împotriva lui Alashkert. Campioana Armeniei nu s-a ridicat la nivelul echipei din Glasgow. Scoțienii s-au impus cu 6-0 la general, câștigând partida de pe teren propriu în ciuda faptului ca au evoluat în inferioritate încă din minutul 11. Adversara de azi, Rosenborg, a avut mult mai multe emoții, fiind nevoie de un penalty târziu în prelungiri pentru a elimina Valur. Având în vedere aceste evoluții recente și faptul că meciul de azi are loc pe Celtic Park, se așteaptă ca echipa gazdă să controleze partida. Ne așteptăm ca jocul bun al lui Celtic să îi aducă minim șase lovituri de la colțul terenului.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 Ludogorets – MOL Vidi, 1
Ora 21:45 Celtic – Rosenborg, Peste 5,5 cornere ale echipei gazdă

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România