Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Ne dublăm investiţia cu selecţiile zilei de sâmbătă. 100% fotbal

O evoluție sub așteptări a Voluntariului ne-a costat, ieri, "înverzirea" unui nou bilet. Continuăm, însă, vânătoarea câștigurilor, profitând de oferta generoasă a zilei de sâmbătă. Am pregătit trei propuneri care ne pot aduce, pentru a 18-a oară în această lună, dublarea investiției.

RomaniaTV.net
28 apr. 2018, 07:57
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Ne dublăm investiţia cu selecţiile zilei de sâmbătă. 100% fotbal

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Primul pronostic vizează meciul dintre Bayer Leverkusen și VfB Stuttgart. Gazdele au suferit două înfrângeri consecutive, după meciuri cu Bayern și Dortmund, dar continuă luptă pentru calificarea în Champions League. Stuttgart nu a câștigat niciodată în ultimele șapte vizite pe BayArena și seria ar putea continua. Noi mizăm pe faptul că Bayer va reuși să își adjudece minim o repriză.

În deplasarea la Villarrea, Celta Vigo va trebui să se descurce fără starul Iago Aspas. Oaspeții îl au totuși la dispoziție pe celălalt golgheter al echipei. Maxi Gomez a marcat și runda trecută, cu Valencia. Celta va încerca să profite de problemele din apărarea “submarinului galben”, care a primit gol în fiecare din ultimele patru meciuri acasă. Gazdele nu ar trebui să se lase mai prejos, un rezultat bun fiind vital în lupta pentru o nouă participare în Europa Legaue. Anticipăm o confruntare cu cel puțin două goluri consmenate.

Pentru ultimul meci de pe bilet, revenim în Liga 1. Craiova primește vizita Viitorului, iar un rezultat pozitiv i-ar crește considerabil șansele la ocuparea, în final de stagiune, a locului 3. Meciul tur din play-off a fost unul disputat, cu Viitorul mai incisivă și Craiova ratând marea ocazie de a marca, de la punctul cu var. Anticipăm o nouă luptă înteresantă, în care nu ar trebui să lipsească fazele de poartă și golurile. Pe aceeași linie și loviturile de la colțul terenului, pe care noi vom investi.

Biletul zilei Pariuri1x2

Ora 19:30 Leverkusen – Stuttgart, Echipa gazdă câștigă cel puțin o repriză

Ora 20:45 CS “U” Craiova – FC Viitorul, Peste 7,5 cornere

Ora 21:45 Villarreal – Celta Vigo, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.