Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pentru dublarea mizei de joi, combinăm fotbalul cu baschet

Ziua de miercuri ne-a adus un profit. Din cauza faptului că partida dintre Arsenal și Tottenham s-a încheiat cu exact două goluri înscrise, câștigul nu a fost atât de mare pe cât speram, dar orice plus este important.

RomaniaTV.net
20 dec. 2018, 08:42
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pentru dublarea mizei de joi, combinăm fotbalul cu baschet

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Pentru joi am compus un bilet bazat pe două pronosticuri pentru meciuri de fotbal din Liga 1, dar și unul pentru o partidă de baschet din Euroliga.

FC Botoșani este favorita confruntării cu Dunărea Călărași. Ehipa oaspete are o serie de cinci înfrângeri consecutive, iar moldovenii vor încerca să o prelungească. Avem încredere că gazdele vor profita de forma proastă a adversarilor și vor înscrie cel puțin un gol.

Tot pe un gol marcat pariem și în partida dintre Astra și Dinamo. De această dată mizăm pe oaspeți, care ar trebui să fie foarte încrezători după succesul cu 3-0 împotriva Craiovei. Astra a primit gol în fiecare din cele mai recente nouă partide și nu ne așteptăm ca defensiva să reziste în fața “câinilor roșii”.

Mergem la Moscova pentru confruntarea din Euroliga, CSKA primind în această seară vizita formației Anadolu Efes. Rușii se văd în postura neobișnuită de a ieși din top 3 în clasamentul sezonului regulat. Ei vor spera însă să evite acest lucru cu un succes împotriva unei adversare pe care au învins-o în fiecare din ultimele șase dueluri. Terenul propriu a adus doar victorii pentru CSKA în acest sezon și pariem pe continuarea seriei.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 17:30 FC Botoșani – Dunărea Călărași, Echipa gazdă înscrie, cota 1,23
Ora 19:00 CSKA Moscova – Anadolu Efes, 1 (inclusiv prelungiri), cota 1,18
Ora 20:00 Astra Giurgiu – Dinamo București, Echipa oaspete înscrie, cota 1,38

Cota Finală: 2,00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.