Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Pornim la drum într-o nouă săptămână, cu o triplă de cota 2

Începem săptămâna cu un set de trei pronosticuri din fotbal. Pariem pe meciurile ce încheie rundele din Eliteserien, Liga 1 și 2. Bundesliga.

RomaniaTV.net
13 aug. 2018, 06:15
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Pornim la drum într-o nouă săptămână, cu o triplă de cota 2

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

În Norvegia, Valerenga are un sezon de uitat. Echipa este la jumătatea clasamentului, după șase victorii, șase remize și cinci înfrângeri în 17 runde. Fragilitatea apărării a făcut ca echipa să primească nu mai puțin de 12 goluri în cele mai recente patru partide. În aceste condiții, deplasarea pentru meciul cu Haugesund poate aduce un nou meci de coșmar pentru portarul Valerengăi. Încercăm să profităm de această situație și pariem pe minim două goluri marcate în meci.

Dinamo și Viitorul au avut un start de sezon cu rezultate contrastante. În runda a patra din Liga 1, cele două sunt încă în căutarea celui de-al doilea succes al sezonului. Indiferent de rezultatele de până acum, meciurile lui Dinamo au adus spectacol. Nu mai puțin de 14 goluri au fost marcate în cele trei partide. Seria poate continua, iar azi anticipăm minim două alte goluri.

Koln și Union Berlin au debutat cu victorii în acest sezon al celui de-al doilea eșalon fotbalistic din Germania. Astăzi se înfruntă pe RheinEnergieStadion pentru încă trei puncte. Proaspăt retrogradată, echipa gazdă este favorita confruntării. Pariem prudent, pe minim o repriză câștigată de Koln.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 20:00 Haugesund – Valerenga, Peste 1,5 goluri

Ora 21:00 Dinamo București – FC Viitorul, Peste 1,5 goluri

Ora 21:30 Koln – Union Berlin, Echipa gazdă va câștiga cel puțin o echipă

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.