Biletul zilei pariuri1x2.ro: Profit, în debut de săptămână! Vezi cum pariem azi

Încă o zi în care ne-am dublat împreună investiția! Mai mult, cele 3 variante incluse pe biletul în cota 2 de luni, s-au dovedit a fi câștigătoare fără nicio emoție. Manchester United a marcat la Wolverhampton încă din primele 30 de minute ale partidei, la fel ca și Waregem, în disputa de acasă cu Charleroi. În sfârșit, bielorusa Sasnovich a învins-o la pas pe Polona Hercog, scor pe seturi 6-2, 6-3, în primul tur al turneului WTA de la New York.

RomaniaTV.net
20 aug. 2019, 06:42
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Profit, în debut de săptămână! Vezi cum pariem azi

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Dacă ieri am mizat pe un mix de sporturi, astăzi ne îndreptăm atenția doar către fotbal. Pariem pe succesul lui Ajax, în deplasarea de Liga Campionilor la APOEL Nicosia. ”Lăncierii”, semifinaliști ai întrecerii în sezonul precedent, nu mai vor să trăiască emoțiile din faza anterioară, când n-au fost departe să fie eliminați de PAOK Salonic.
Ponturile ce completează cota 2 de astăzi vin din ligile inferioare engleze. Investim acoperit, cu variante șansă dublă, pe două dintre favoritele etapelor intermediare. În Championship pariem pe Sheffield Wed., trupă care pornește cu prima șansă în disputa de acasă cu nou-promovata Luton, în timp ce din eșalonul 3 al Angliei, extragem un pont pe meciul lui Ipswich. ”Tractoriștii” o vor înfrunta, tot acasă, pe Wimbledon, echipa cu un lot cotat la puțin peste 1 milion de euro, cel mai ”ieftin” din League One.
Împreună, spre câștig!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

21:45, Sheffield Wed. – Luton, 1x, cota 1.25
21:45, Ipswich – Wimbledon, 1x, cota 1.16
22:00, APOEL – Ajax, 2, cota 1.48
COTĂ FINALĂ: 2.15

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.