Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Seria câştigătoare poate continua cu aceste trei pronosticuri

Golurile din trei partide ne-au adus ieri succesul. Azi căutăm al treilea bilet câștigător consecutiv. Avem trei propuneri pentru încă o variantă de cotă 2.

22 sept. 2018, 09:18
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Seria câştigătoare poate continua cu aceste trei pronosticuri

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Hoffenheim a pierdut trei din ultimele patru partide disputate, dar se va baza pe forma echipei în meciurile pe teren propriu în încercarea de a scoate ceva din meciul cu Dortmund. Gazdele nu au pierdut nici unul din ultimele cinci meciuri directe acasă. Toate acele partide s-au încheiat cu goluri de ambele părți, iar noi credem că această serie va continua.

Fără victorie în precedentele șase meciuri din Liga 1, FC Botoșani primește azi vizita unei alte echipe care trece printr-o perioadă dificilă. Concordia a pierdut cu 3-0 fiecare din ultimele trei partide disputate. Cu doar un gol  primit în fața propriilor fani în acest sezon, FC Botoșani va spera la un rezultat bun azi. Noi pariem pe cel puțin o remiză obținută de moldoveni.

Real Madrid a depășit cu ușurință momentul pierderii primelor puncte în acest sezon din La Liga. După remiza de la Bilbao, “galacticii” au reușit să câștige categoric meciul din Liga Campionilor, cu AS Roma. Cu Benzema, Bale și Isco în formă bună, pariem pe succesul madrilenilor în partida de azi, cu Espanyol. Patru remize au fost cele mai bune rezultate ale catalanilor obținute în 22 de meciuri jucate pe Santiago Bernabeu.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 16:30 Hoffenheim – Dortmund, Ambele înscriu
Ora 19:00 FC Botoșani – Concordia Chiajna, 1X
Ora 21:45 Real Madrid – Espanyol, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.