Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Simplitate dezarmantă, câştiguri sigure. Vezi varianta propusă miercuri

Încă o zi profitabilă pentru tipsterii care au mers pe mâna redacției pariuri1x2.ro. Biletul oferit marți nu ne-a dat prea multe emoții, dimpotrivă. Am mizat pe minimum 4 cornere ale Benficăi cu Basel, lusitanii atingând și depășind cifra devreme, încă din prima repriză. La Ol. Pireu – Juventus, pontul oferit a avut în vedere succesul gazdelor cu handicap +2.5. Torinezii au câștigat cu 2-0, cu un ultim gol înscris în minutul 90 al confruntării.  

RomaniaTV.net
06 dec. 2017, 08:26
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Simplitate dezarmantă, câştiguri sigure. Vezi varianta propusă miercuri

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Nu ne abatem de la stilul de pariere consacrat. Investim și astăzi pe o serie de pronosticuri cât mai logice, pentru al 7-lea bilet câștigător din ultimele 11 propuse.

Avem în vedere un duel Șahtior – Manchester City, în care formația gazdă va încasa cel puțin două cartonașe. Presiunea este pe umerii ucrainienilor care, în cazul unui rezultat pozitiv contra ”cetățenilor” conduși de Guardiola, 1 sau x, fac pasul către optimile Ligii Campionilor.

Pariem și pe cel puțin o repriză câștigată de Napoli la Feyenoord și completăm biletul cu victoria lui Liverpool, pe Anfield, contra moscoviților de la Spartak. ”Cormoranii” sunt pe val, doar în precedentele 10 meciuri oficiale reușind să înscrie de 33 de ori. În plus, doar cu un succes astăzi Liverpool este sigură de câștigarea grupei de UCL.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

21:45 Șahtior – Man. City, gazdele peste 1.5 cartonașe
21:45 Feyenoord – Napoli, oaspeții câștiga cel puțin o repriză
21:45 Liverpool – Spartak Moscova, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România