Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Simplu, spre câştig: Top 3 ponturi

Duminică cu ghinion! Șansele de a ne dubla ieri investiția au fost anulate de un singur gol. La duelul Rennes – Nice am mizat pe cel puțin 2 modificări ale tabelei, însă, din nefericire, partida a fost câștigată de oaspeți doar cu 1-0. Pariurile 1 solist în FCSB – Gaz Metan (scor 4-0) și peste 1.5 goluri în Real Sociedad – Real Madrid (scor 1-3), au fost câștigătoare fără emoții.

18 sept. 2017, 08:32
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Simplu, spre câştig: Top 3 ponturi

Nu concepem un nou pas greșit! Astăzi investim pe cele mai simple și logice 3 variante de pariere din oferta pe fotbal.

Luăm în calcul victoria echipei Beșiktaș, în duelul de pe teren propriu cu Konyaspor. Oaspeții au ratat startul în actuala stagiune, după 4 runde ocupând abia locul 15. De asemenea, în ultima deplasare în fief-ul lui Beșiktaș, Konya a pierdut drastic, scor 1-5.

Mergem și în liga a 2-a suedeză pentru un 1x în jocul Helsinborgs – Varbergs, dar și în Bulgaria pentru un pariu pe goluri la meciul Ludogoret – Botev Plovdiv.Șansele ca Moți, Keșeru & co. să bifeze un nou succes sunt majore, dar considerăm că tabela de marcaj nu va suferi extrem de multe modificări. Pariem pe o confruntare cu maximum 4 goluri, pariu care ar fi fost câștigător în 20 din ultimele 21 de meciuri directe. 

Biletul zilei

20:00, Besiktas – Konyaspor, Besiktas sa castige

20:00, Helsingborg – Varbergs, Helsingborg sau remiza

20:00, Ludogoret – Botev Plovdiv, sub 4.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.