Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start lansat într-o nouă săptămână | Voluntari – Dinamo în prim-plan!

Este luni, majoritatea campionatelor au ultimele meciuri ale rundei, astfel că oferta la pariuri online este bogată.

22 nov. 2021, 09:05
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start lansat într-o nouă săptămână | Voluntari – Dinamo în prim-plan!

Biletul zilei. Pentru prima zi a săptămânii am extras trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre Trabzonspor și Gaziantep. Echipa gazdă se află pe prima poziție în Turcia și este singura grupare care nu a pierdut în acest sezon. Ba mai mult, ofensiva a fost una impresionantă, 24 de goluri înscrise în 12 etape. În aceste condiții, mizăm pe o confruntare cu cel puțin două reușite. Evidențiem faptul că acest pariu a fost câștigător în 9 din ultimele 10 etape disputate de Gaziantep.

În Suedia, Norrkoping o întâlnește pe Djurgarden. Mai sunt doar 3 etape de jucat în acest sezon, iar oaspeții au șanse reale la titlu. De remarcat este faptul ca echipa gazdă a înregistrat 5 victorii și o remiză în ultimele 6 meciuri dsiputate pe teren propriu. Ba mai mult, Norrkoping a marcat câte cel puțin două goluri în fiecare dintre aceste meciuri. În aceste condiții mizăm simplu pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

Închidem biletul zilei cu disputa dintre Voluntari si Dinamo. Echipa gazdă are un parcurs impresionant pe teren propriu, în timp ce „câinii” nu au mai câștigat în Liga 1 de pe 2 august. De atunci, Dinamo a înregistrat doua remize și 10 înfrângeri. Nu ne complicăm și mizăm pe „1 cu handicap 0”, iar în cazul în care partida se încheie la egalitate, selecția noastră primește cota 1.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 22 noiembrie

19:00, Trabzonspor – Gaziantep, peste 1.5 goluri, cota 1.22

20:00, Norrkoping – Djurgarden, peste 1.5 goluri, cota 1.25

20:30, Voluntari – Dinamo, 1 cu handicap 0, cota 1.33

COTA TOTALĂ: 2.02

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.