Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start perfect de săptămână! Vezi cum putem face şi azi profit

După varianta ”verde” de luni, redacția Pariuri1x2.ro a ajuns la 26 de bilete în cota 2 câștigătoare, doar în lunile mai și iunie.

RomaniaTV.net
16 iun. 2020, 09:22
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start perfect de săptămână! Vezi cum putem face şi azi profit

Ieri ne-au adus pe plus variantele în șansă dublă, 1x, jucate la meciurile Astra – Gaz Metan, scor 0-0 și Maritimo – Gil Vicente, scor 2-1. În completare, pontul pe cel puțin 8 cornere la confruntarea din La Liga dintre Levante și Sevilla. 11 cornere, 6 de partea oaspeților, au fost acordate în meci.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Analizăm în detaliu oferta, pentru a identifica noi variante cât mai simple și logice. Astăzi evităm competițiile tari, acolo unde meciurile devin din ce în ce mai echilibrate, pe măsură ce ne apropiem de închiderea stagiunilor.

Pariem pe Liga 1, cu o șansă dublă pe Sepsi, în jocul de acasă cu FC Voluntari, alături de un pronostic 2 fără remiză la derby-ul Honved – Ferencvaros. Cu un succes astăzi, oaspeții devin matematic campioni ai Ungariei.

Ultimul pont vine din Norvegia, acolo unde avem pregătit pariul x2 la duelul dintre Aalesund și Molde. Dacă echipa gazdă își propune evitarea retrogradării, în chiar primul sezon după revenirea în Eliteserien, pentru Molde ținta stagională este cât se poate de clară: câștigarea titlului, în detrimentul lui Rosenborg!

Analizele detaliate ale acestor evenimente, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro
Marți, 16 iunie
SEPSI – FC VOLUNTARI 1X COTA 1.26
HONVED – FERENCVAROS 2 CU HANDICAP 0 COTA 1.30
AALESUND – MOLDE X2 COTA 1.25

Cotă finală: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.