Biletul zilei pariuri1x2.ro: Tenis de la Roland Garros. Două ponturi!

În prima zi a săptămânii mizăm împreună pe două partide din competiția masculină de la Roland Garros. Vezi combo-ul!

07 iun. 2021, 10:19
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Tenis de la Roland Garros. Două ponturi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început ne îndreptăm atenția către disputa dintre Diego Schwartzman și Jan-Lennard Struff. Sportivul argentinian are prima șansă la victorie, dar de remarcat este faptul ca adversarul său l-a eliminat pe Rublev și nu a pierdut set cu Bagnis și Alcaraz. Așadar, foarte probabil vom asista la un meci echilibrat care are mari șanse să nu se încheie în minimum de seturi. În aceste condiții mizăm pe o partidă cu cel puțin 36 de game-uri.

Citeşte şi: Roland Garros 2021. România nu mai are nicio jucătoare pe tabloul de simplu. Sorana Cîrstea a fost eliminată duminică, în optimi

Închidem cota 2 cu partida dintre Rafael Nadal și Jannik Sinner. Diferența de valoare și de experiență este clar în favoarea ibericului. Nu ne complicăm și mizăm că Nadal se va impune cu cel mult un set pierdut. Evidențiem faptul că Sinner nu are set câștigat în cele doua meciuri directe disputate până acum.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Citeşte şi: Simona Halep a publicat imagini de la primul său antrenament, după accidentare. „Ce mi s-a întâmplat, s-a întâmplat PENTRU mine” VIDEO

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 7 iunie

13:30, Schwartzman – Struff, peste 35.5 game-uri, cota 1.75

17:00, Nadal – Sinner, Nadal -1.5 seturi, cota 1.17
COTA TOTALĂ: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.