Biletul zilei pariuri1x2.ro: Tenis și fotbal în drumul spre primul „verde” din această săptămână!

Astăzi profitul ne este livrat de un „mix” din tenis și fotbal. Vezi biletul cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția!

16 mart. 2021, 08:22
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Tenis și fotbal în drumul spre primul „verde” din această săptămână!
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost "verde", astăzi Dinamo - FCSB în prim-plan!

Biletul zilei. „

Combo-ul” de astăzi este deschis de disputa din tenis ce îi va pune față în față pe norvegianul Casper Ruud și columbianul Daniel Elahi Galan. Cei doi se vor duela pe o suprafață rapidă, ce îl avantajeaza pe Ruud, Galan fiind un „zgurist pur-sânge”. Ținem cont atât de acest aspect, cât și de diferența certă valorică existentă și ne îndreptăm întreaga atenție către pronosticul bazat pe victoria sportivului norvegian, variantă cât se poate de logică.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În continuare, din tenis ne mutăm atenția către fotbal. Mai precis, către Championship, de unde avem două pronosticuri. Primul dintre acestea vine ne trimite către disputa dintre Rotherham United și Watford. Diferența dintre cele două trupe este una realmente colosală. În timp ce gazdele luptă pentru evitarea retrogradării, oaspeții se poziționează pe locul secund al clasamentului, cu șanse semnificative pentru promovarea directă în Premier League. Astfel, nu avem cum să nu mizăm pe varianta „2 cu ha 0”, una acoperită ce ne oferă și măsurile de siguranță necesare.

În final, închidem biletul zilei cu duelul dintre Middlesbrough și Preston North End. La fel ca și în contextul confruntării anterioare, diferența dintre Boro și Preston este una „ca de la cer la pământ”. Mizăm pe acest aspect, cât și pe carențele extrem de mari din defensivă echipei vizitatoare, care are cea mai slabă apărare din top 17! Totuși, fără echivoc, ne vom lua măsurile de precauție și vom investi pe selecția „1x”.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 16 martie

18:00, Rotherham United – Watford, 2 cu ha 0, cota 1.33;

21:00, Middlesbrough – Preston North End, 1x, cota 1.22;

21:00, Rotherham – Watford, 2 cu ha 0, cota 1.33;

Cotă finală: 2.04.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Câştigător Survivor România 2021. S-au afişat cotele la casele de pariuri