Câştigător Survivor România 2021. S-au afişat cotele la casele de pariuri

Câştigător Survivor România 2021. Competiţia sportivă de la Kanal D, care se desfăşoară în Republica Dominicană, este urmărită de milioane de telespectatori, fanii susţinând atât Faimoşii, cât şi Războinicii. Recent, s-au afişat cotele la casele de pariuri pentru concurenţii rămaşi în concurs.

06 mart. 2021, 20:17
Câştigător Survivor România 2021. S-au afişat cotele la casele de pariuri
Câştigător Survivor România 2021

Câştigător Survivor România 2021. „Concurenții care ajung în Finală sunt cei care vor depăși foamea, frigul, jocurile de culise din fiecare echipa și apoi traseul, asta e ordinea. Cu fiecare joc pierdut, nutrienții scad în corp.

E posibil că echipele care pierd la 6-0, să își revină, așa cum ați văzut. Motivația e totul. Și noi ne dorim spectacol…Este și presiunea grupului. Nu te joci cu Moroșanu, Jador sau Culiță”, a declarat Daniel Pavel.

Citeşte şi: Alexandra Stan face dezvăluiri incendiare după ”Survivor România”. Ce relaţie are cu Zanni

Câştigător Survivor România 2021. S-au afişat cotele la casele de pariuri

Deși competiția Survivor România este bazată pe probe sportive și de îndemânare, se pare că favoriții la câștigarea competiției sunt doi cântăreți foarte cunoscuți, și anume, Jador și Culiță Sterp, ambii cu o cotă de câte 4.00.

Sebastian Chitoșcă, fost jucător la FCSB, participă și el la acest concurs, însă nu este văzut ca unul din principalii câștigători ai concursului. Acesta a primit o cotă de 10.00. O cotă și mai mare o are Cătălin Moroșanu (12.00), cunoscut luptător de K1. Toți cei menționați fac parte din tabăra faimoșilor, potrivit Kanal D.

Din tabăra războinicilor cel mai bine cotat este Andrei Dascălu cu 8.00.

Câştigătorul Survivor România 2021, sezonul 2, va pleca acasă cu o sumă colosală în cont. Faimosul sau Războinicul care va învinge se întoarce în România mai bogat cu 250.000 lei.

Sorin si Starlin, acuzatii la adresa lui Jador dupa accidentare

Zannidache

si Sebastian Chitosca chiar au avut o discutie intre patru ochi si au recunoscut ca fara Jador, echipa nu se va descurca la fel de bine si sigur vor ajunge sa manance bataie: „Eu nu prea mai am asteptari, dar nu pot sa le spun lor. Nu m-a atins deloc ziua de azi. Stii care e ideea, frate? Daca cumva Jador, Doamne fereste, bat in lemn, are ceva grav la genunchi, suntem deficitari rau de tot. Daca si cu el avem cinci jocuri de Imunitate pierdute care sunt cele mai importante, iti dai seama cum ar fi fara el.

In tabara Razboinicilor, in schimb, Sorin este de parere ca Jador exagereaza cu accidentarea si nu ar fi atat de grav pe cat lasa sa se inteleaga, iar Starlin este si el de aceeasi parere : ”Nu stiu daca va primi Oscarul, poate pentru cel mai prost actor.

Nu doar cei doi Razboinci sunt de parere ca Jador exagereaza, ci si Roxana Nemes care si ea la randul ei crede ca Faimosul dramatizeaza un pic cam mult situatia deoarece stie ca se simte destul de bine si poate merge.