Biletul zilei pariuri1x2.ro: Tenis şi fotbal pentru un nou combo câştigător!

Trei recomandări simple și logice sunt și astăzi pregătite să ne dubleze investiția. Pariem pe tenis și fotbal de Liga Campionilor!

RomaniaTV.net
28 oct. 2020, 06:56
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Tenis şi fotbal pentru un nou combo câştigător!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Biletul zilei debutează cu tenis! Casper Ruud și Jannik Sinner se înfruntă în primul tur la ATP Viena, începând cu ora 15:30. Avem o confruntare între un specialist pe zgură, Ruud, respectiv unul pe suprafață indoor, Sinner. Italianul de 19 ani excelează chiar pe această suprafață, acolo unde are un  procentaj al victoriilor de 74%. Mizăm pe succesul italianului.

Facem trecerea la fotbal, pentru două dintre partide atractive din Liga Campionilor. Mizăm pe succesul super favoritei pariziene în Istanbul Basaksehir – PSG și pe șansa dublă pusă în dreptul oaspeților, în meciul Brugge – Lazio. Belgienii au învins la St. Petersburg în primul meci, iar Lazio nu s-a lăsat mai prejos și a dominat vice-campioana Germaniei, Dortmund, într-o superbă victorie cu 3-1. Italienii și-au propus să câștige Grupa F, dar au nevoie să obțină un rezultat pozitiv și în disputa cu campioana Belgiei.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 28 octombrie

15:30: (tenis) C. Ruud – J. Sinner, 2 – cota 1.22

19:55: (fotbal) Basaksehir – PSG, 2  – cota 1.20

22:00: (fotbal) Brugge – Lazio, X2  – cota 1.40

Cotă finală: 2.04 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.