Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Triplă” tenis – fotbal – hochei

Ne compunem biletul de pariere al zilei, analizând oferta din 3 sporturi. Căutăm să investim pe variante simple și logice, în căutarea unui nou combo de profit.

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 19:24
Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Triplă” tenis – fotbal – hochei

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pariem pe favoritul Djere, în meciul cu Cerundolo de la ATP Buenos Aires. Rivalul jucătorului sârb vine din afara topului 200 mondial. Djere, al 35-lea clasat în ierarhia ATP, intră în meci cu un moral foarte bun, după câștigarea recentă a turneului ITF M25, disputat la Los Angeles.

Pariul din fotbal are în vedere duelul dintre Barnsley și Birmingham. Este un meci cu miză ridicată pentru gazde, prăbușite în subsolul clasamentului din Championship, după încă o serie slabă de rezultate. În formă excelentă, Birmingham ar mai putea ataca, în ultime treime a stagiunii, un nesperat loc de play-off pentru promovare.

Pentru ultimul pont de pe bilet, ajungem în prima ligă de hochei a Rusiei. Pariem pe o confruntare Spartak Moscova – Magnitogorsk în care golurile n-ar trebui să se lase prea mult așteptate. 40 din meciurile jucate de moscoviți în acest sezon au consemnat de la 4 goluri în sus. Oaspeții au o medie ușor mai scăzută, dar și un bilanț slab în deplasare: 18 înfrângeri în 26 de etape, 66 de goluri primite.

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

MARȚI
(TENIS – ATP BUENOS AIRES) DJERE – CERUNDOLO  1  COTA 1.36
(FOTBAL, ANGLIA – CHAMPIONSHIP) BARNSLEY – BIRMINGHAM  PESTE 1.5 GOLURI  COTA 1.22
(HOCHEI, RUSIA – KHL) SPARTAK MOSCOVA – MAGNITOGORSK PESTE 3 GOLURI ASIATIC  COTA 1.22

COTA TOTALĂ: 2.02 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.