Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Un combo fotbal – tenis ne poate aduce al 16-lea profit al lunii

Ziua de marți a fost din nou profitabilă pentru pariorii care au mers pe mâna noastră. Germania a încasat prima înfrângere după 22 de partide, dar rezultatul nu ne-a stricat planurile. Am anticipat forța Braziliei, care a reușit să depășească pragul de 3,5 cornere în meci, bifând primul nostru pronostic “verde” de ieri. Într-o altă partidă, Polonia s-a impus cu 3-2 împotriva Coreei de Sud. Oaspeții au egalat cu două goluri înscrise pe final, dar Zielinski a adus succesul polonezilor cu reuşita din minutul 92. Pronosticul nostru, Polonia câștigă cel puțin o repriză, era însă câștigător de la pauză.

RomaniaTV.net
28 mart. 2018, 06:39
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Un combo fotbal – tenis ne poate aduce al 16-lea profit al lunii

Biletul zilei

Astăzi optăm pentru un combo din fotbal și tenis. În condiţiile unei oferte total neatractive, redacția pariuri1x2.ro este nevoită, pentru moment, să apeleze din nou la meciurile din ligile inferioare.

Vom urmări chiar un duel din România. În Liga 2, Balotești întâlnește Dunărea Călărași, confruntare în care anticipăm spectacol. Dunărea este prima în clasament și va încerca să își întărească poziția cu încă trei puncte. Nu îi va fi, însă, ușor, pe terenul unei echipe ce luptă cu disperare pentru menţinerea în eşalon. De remarca faptul că Baloteştiul a înscris în 6 din ultimele 8 partide jucate acasă, iar ultimele 4 confruntări directe au propus de fiecare dată câte 3 modificări ale tabelei.

Meciul de tenis selectat pe biletul zilei are în vedere ultimul sfert de finală feminin de la Miami. Jelena Ostapenko poate face un pas important spre locul patru mondial, jucând tocmai împotriva Svitolinei, ocupanta actuală a poziției. Deşi la pariuri ucrainianca este cotată favorită certă, noi mizăm pe o dispută mai degrabă echilibrată. Pontul nostru: peste 17.5 gameuri.

Biletul zilei

Ora 16:00 Balotești – Dunărea Călărași, Peste 2,5 goluri

Ora 20:00 Ostapenko – Svitolina, Peste 17,5 gameuri în meci

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.