Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Variante de top pentru un nou combo câştigător

Oferta ține cu noi în această a doua zi a săptămânii. Că vorbim de campionate sau alte competiții interne de calibru ale Europei, avem programate o serie de întâlniri foarte interesante, din care, cu o analiză atentă, putem scoate profit. Pentru biletul zilei, ne-am oprit la 3 din aceste confruntări.

RomaniaTV.net
23 ian. 2018, 07:33
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Variante de top pentru un nou combo câştigător

Biletul zilei

Anticipăm o dispută Sevilla – Atletico Madrid foarte încinsă. În prima manșă a sfertului din Cupa Spaniei, andaluzii s-au impus, oarecum neașteptat, cu scorul de 2-1. Trupa lui Montella este, acum, favorită la calificare, însă madrilenii vor face tot ce le stă în putință pentru a întoarce rezultatul din tur.

Mizăm și pe goluri în două din jocurile zilei. Liga secundă germană se reia cu o partida la vârf, Kiel – Union Berlin, în timp ce Pro League, eșalonul de elită al Belgiei, ne propune în această seară, de la ora 21:30, întâlnirea Mouscron – Kortrijk. Pregătită de Mircea Rednic, formația gazdă este cotată cu prima șansă la victorie. Posibil ca Mouscron, grupare solidă pe teren propriu, să pună mână pe toate cele 3 puncte, însă înainte de a lua în calcul un pariu de tipul ”1,x,2”, de încercat sunt variantele pe goluri. În 19 din meciurile de campionat ale oaspeților și în 18 din cele ale gazdelor, s-a marcat de cel puțin două ori. Din serie, remiza la 1 consemnată în jocul tur. Pariem din nou pe un 2+.

Biletul zilei

Sevilla – Atletico Madrid, peste 5.5 cartonase

Kiel – Union Berlin, peste 1.5 goluri

Mouscron – Kortrijk, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.