Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Vineri mizăm pe fotbal şi tenis

O serie de trei bilete câștigătoare a fost întreruptă de varianta de ieri. Am anticipat corect numărul de goluri din partidele Danemarca - Australia și Argentina - Croația, dar aveam nevoie de o reușită în plus la meciul dintre Franța și Peru. Azi apelăm la pronosticuri pentru două dintre meciurile zilei la Cupa Mondială de fotbal, împreună cu unul din tenis.

RomaniaTV.net
22 iun. 2018, 06:18
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Vineri mizăm pe fotbal şi tenis

Dalila Jakupovic a beneficiat de retragerea lui Naomi Osaka, obținând calificarea în sferturile turneului WTA de la Birmingham. Aici o va întâlni pe Magdalena Rybarikova o foarte experimentată jucătoare pe iarbă. Sportiva slovacă a câștigat în sezonul trecut două turnee pe această suprafață, impunându-se în trecut chiar și la Birmingham. După ce în primele două tururi le-a eliminat pe Karolina Pliskova și pe Kristina Mladenovic, Rybarikova ar trebui să se impună și astăzi, pentru a avansa în penultimul act al turneului.

Brazilia a remizat în primul meci la Cupa Mondială, cu Elveția. Neymar și colegii săi au nevoie de un succes în runda a doua, împotriva selecționatei din Costa Rica, pentru a-și menține la cote bune șansele de calificare în optimi. Anticipăm o partidă în care brazilienii vo aduce un plus de inventivitate la construcție și finalizare. Mizăm pe goluri, în intervalul 2-5.
Serbia și Elveția se înfruntă în celălalt meci al Grupei E. Elvețienii au impresionat contra Braziliei, însă mai ales din punct de vedere defensiv. Astăzi vor trebui să iasă la joc, împotriva unei naționale care va căuta să-și apere succesul bifat în jocul cu Costa Rica, din prima etapă a grupelor. Anticipăm un duel echilibrat, în care golurile nu vor veni cu ușurință. Cu un număr limitat de faze de poartă, nu ar trebui să asistăm nici la foarte multe lovituri de colțul terenului. Considerăm că linia de 12,5 cornere este una ridicată și încercăm să profităm de acest lucru.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 12:00 Rybarikova – Jakupovic, 1
Ora 15:00 Brazilia – Costa Rica, 2-5 goluri
Ora 21:00 Serbia – Elveția, Sub 12,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România