Biletul zilei. Pe ce meciuri să pariezi azi

Mergem in Kosovo pentru primul meci de pe biletul zilei si ne axam pe gazde, o echipa interesanta, o trupa care tocmai a facut un 2-2 cu Danemarca in amical si care nu a pierdut niciun meci din 09.10.2017, adica de aproape un an si jumatate.

RomaniaTV.net
25 mart. 2019, 10:20
Biletul zilei. Pe ce meciuri să pariezi azi

KOSOVO – BULGARIA

Mergem in Kosovo pentru primul meci de pe biletul zilei si ne axam pe gazde, o echipa interesanta, o trupa care tocmai a facut un 2-2 cu Danemarca in amical si care nu a pierdut niciun meci din 09.10.2017, adica de aproape un an si jumatate. 11 partide la rand, 8 victorii si 3 egaluri, un singur meci incheiat 0-0, in rest numai dispute in care Kosovo a marcat macar un gol. Este un bilant pe care nu il putem ignora si, adaugand faptul ca adversara de diseara a primit gol in 16 din ultimele 20 de jocuri ( 10 deplasari consecutive cu gol incasat ), putem spune ca pariul nostru are sanse ridicate de reusita.

PRONOSTIC: G1+ (Gazdele inscriu)

COTA: 1.37

 

MUNTENEGRU – ANGLIA

Chiar daca echipa gazda nu este o trupa rea si are in componenta cativa jucatori interesanti, oaspetii reprezinta o trupa puternica, plina de jucatori excelenti, de la cluburi mari si cu ADN de invingatori. Sterling, Kane si restul vedetelor Angliei vor ataca din primul minut in Muntenegru, acolo unde si Romania a invins si unde tara gazda are 6 infrangeri in ultimele 10 jocuri disputate.

PRONOSTIC: 2 (Anglia invinge)

COTA: 1.35

Citeşte continuarea AICI