Bill Gates a dezvăluit motivul divorţului de Melinda: „A fost un mariaj lipsit de iubire”

Bill Gates a dezvăluit motivul divorţului de Melinda şi a descris căsătoria ca fiind "lipsită de iubire". Această mărturisire a fost făcută de miliardar prietenilor de golf, înainte ca vestea separării să fie făcută publică.

13 mai 2021, 15:10
Bill Gates a dezvăluit motivul divorţului de Melinda: „A fost un mariaj lipsit de iubire”
Bill Gates a dezvăluit motivul divorţului de Melinda

Bill Gates a dezvăluit motivul divorţului de Melinda. „Bill a vorbit, în urmă cu ceva timp, cu prietenii apropiați pe terenul de golf şi le-a spus că mariajul a fost lipsit de iubire, că s-a terminat de ceva timp și că trăiesc vieți separate”, a declarat o sursă pentru New York Post.

Omul de afaceri, un jucător înrăit de golf, se afla la conacul său în valoare de 12,5 milioane de dolari de la The Vintage Club, un club exclusiv din California, când a făcut dezvăluirile despre divorţul său.

Citeşte şi: Unde a „fugit” Bill Gates, după divorţul de Melinda: „Este locul perfect, ca să scape de întrebări”

Bill Gates a dezvăluit motivul divorţului de Melinda

Bill Gates a cumpărat conacul cu şase dormitoare cu  12,5 milioane de dolari, în 1999, potrivit Forbes.

Site-ul Vintage Club îl descrie ca fiind „una dintre cele mai prestigioase și ultraexclusive comunități private de cluburi country din Statele Unite”.

Clubul are mai mulți membri de profil. Printre ei se numără oamenii de afaceri Charles Koch, Philip Anschutz și Dennis Washington. Are două terenuri de golf de campionat, un centru spa, restaurante și terenuri de tenis, scrie Business Insider.

Fiica lui Bill Gates, prima reacţie după divorţul părinţilor săi

Fiica cea mare a cuplului Bill şi Melinda Gates, Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, a reacționat marţi la vestea divorțului părinților ei. Tânăra a scris pe Instagram că familia ei „traversează o perioadă dificilă”, conform Daily Express.

Bună ziua prieteni, mulți dintre voi știți acum de separarea părinților mei”, a scris pe Instagram, Jennifer, fiica cea mare a cuplului Bill şi Melinda. „Este un moment dificil pentru întreaga noastră familie. Încerc încă să învăț să mă descurc cu emoțiile mele și să fac acest lucru cât mai bine posibil, la fel ca ceilalți membri ai familiei în acest moment”, a adăugat aceasta.

Fiica lui Bill Gates a afirmat că nu va face „niciun comentariu suplimentar” cu privire la divorțul părinților. Cu toate acestea, ea a mulțumit comunității pentru sprijin și „mesajele minunate”.