Bill Gates găzduia petreceri cu femei goale în propria piscină. Dezvăluiri incendiare făcute de biograful său

Bill Gates, cofondator și fost director executiv al Microsoft, era cunoscut drept „afemeiat” și organiza petreceri la piscină cu femei goale, chiar și după ce a cunoscut-o pe fosta soție Melinda Gates., spune biograful său, James Wallace.

12 mai 2021, 21:02
Bill Gates găzduia petreceri cu femei goale în propria piscină. Dezvăluiri incendiare făcute de biograful său

James Wallace a scris două cărţi despre Bill Gates şi a dat detalii despre presupusele „petreceri nud’ ale lui Gates în „Overdrive: Bill Gates and the Race to Control Cyberspace”, publicată în 1997. La acea vreme, scriitorul dezvăluia că Gates ar fi organizat „petreceri de burlaci sălbatice și vizita unul dintre cluburile de noapte din Seattle. De asemenea, angaja dansatoare să vină acasă la el și să înoate goale împreună cu ​​prietenii săi în piscină”.

Acum, căsătoria lui Bill Gates cu Melinda încheindu-se, scriitorul se întreabă dacă miliardarul se va întoarce la vremurile din trecut a burlăciei sale şi la obiceiurile tinereţii. „Mulți dintre acei copii Microsoft de atunci, erau băieți tineri în tricouri colorate cu pizza timp de două sau trei zile, care lucrau la codul software. Ei organizau niște petreceri destul de sălbatice, unde ieșeau și aduceau în casa lui Bill striperițe din Seattle. Pe atunci nu era „cruce de biserică”, nu era doar acest mic tocilar de computere. Pe vremea aceea avea o viață„, a declarat James Wallace.

Citeşte şi Divorţul dintre Bill şi Melinda Gates se prefigura încă din 2019. Greşeala peste care Melinda nu a putut trece

Se pare că lui Bill Gates, pe când era la Harvard, îi plăcea să „frecventeze Combat Zone, un cartier rău famat din Boston, faimos pentru spectacolele sale porno și prostituate”, a mai transmis biograful, citat de New York Post. El spune că miliardarul şi-a păstrat obiceiurile şi după căsătorie. „A continuat pentru o vreme, mai ales când ieşea în afara orașului pentru afaceri. Cel mai frecvent se culca cu jurnaliste care acopereau compania Microsoft și industria IT„, a mai spus Wallace.

Citeşte şi Bill Gates şi Melinda aveau o relaţie deschisă, dezvăluiri de culise. Miliardarul îşi putea petrece timpul alături de fosta iubită, la o cabană de pe plajă

Bil Gates a cunoscut-o pe Melinda când aceasta s-a angajat la Microsoft în 1987, iar şapte ani mai târziu au devenit soț și soție. Daily Wire scrie că fostul director executiv al Microsoft, Vern Raburn, a confirmat cele scrise în cartea lui Wallace.