Bill Gates a spus data la care pandemia de COVID va lua sfârşit: Atunci ar trebui să revenim la normal!

Viaţa ar trebui să revină la normal până la sfârşitul anului 2022 datorită vaccinurilor antiCOVID, este anunţul făcut de Bill Gates.

25 mart. 2021, 14:49
Bill Gates a spus data la care pandemia de COVID va lua sfârşit: Atunci ar trebui să revenim la normal!

Bill Gates a spus data la care pandemia de COVID va lua sfârşit. Acesta a adăugat că singura veste bună a fost accesul la vaccinurie de imunizare împotriva viruslui.

Bill Gates a spus data la care pandemia de COVID va lua sfârşit: Atunci ar trebui să revenim la normal!

„Aceasta este o tragedie incredibilă. Până la sfârşitul anului 2022 ar trebui să revenim la normal”, a spus co-fondatorul Microsoft despre pandemie, adăugând că singura veste bună a fost accesul la vaccinuri.

În 2015, Bill Gates susţinea că omenirea nu va fi zguduită de un război care va face mii de victime, ci de un virus. Previziunea a prins contur cinci ani mai târziu, cânt a apărut pandemia de coronavirus.

Acum, miliardarul Bill Gates vine cu un nou avertisment. Omul de afaceri american susţine că trebuie să ne pregătim de ceea ce ar putea fi cea mai dură perioadă din această pandemie:

”Din păcate, următoarele 4-6 luni ar putea fi cele mai rele din pandemie. Prognoza Institului de Evaluare a Sănătăţii (n.r. din SUA) arată că vor fi mai mult de 200.000 de decese. Dacă am respecta regulile în ceea ce priveşte purtarea măştilor şi păstrarea distanţării sociale, am putea evita un mare procent din aceste decese”, a spus Bill Gates pentru CNN, citat de Marca.com.

În cadrul acestui interviu, Bill Gates – unul dintre cei mai mari filantropi – a anunţat că va dona încă 250 de milioane de dolari, prin fundaţia Gates, bani care vor merge pentru ”cercetarea, dezvoltarea şi livrarea echitabile a vaccinului împotriva coronavirusului”.

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat joi 6.651 de cazuri noi COVID în 24 de ore în România. La Terapie Intensivă sunt în prezent 1.348 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. Este cel mai mare număr raportat de la începutul acestui an, dar și cel mai mare număr de cazuri COVID din Capitală.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.651 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Citeşte şi: Imunitatea la COVID ar putea dura zeci de ani pentru persoanele care au fost infectate. Ce trebuie să ştie toţi românii!