Bill Gates, în lacrimi din cauza divorțului în cadrul „Taberei de vară pentru milionari”. „A fost vina mea”

Bill Gates a izbucnit în lacrimi în cadrul conferinței "Tabără de vară pentru milionari" care a avut loc în Sun Valley. Miliardarul a vorbit despre divorțul de fosta lui soție, Melinda Gates, care l-a costat 130 de miliarde de dolari.

13 iul. 2021, 09:35
Bill Gates, în lacrimi din cauza divorțului în cadrul „Taberei de vară pentru milionari”. „A fost vina mea”

Bill Gates

a avut un moment de extremă vulnerabilitate, în cadrul conferinței „Tabăra de vară pentru milionari”, atunci când a început să se destăinuie cu privire la divorțul de fosta soție Melinda French Gates, care l-a costat 130 de miliarde de dolari. Fondatorul Microsoft a vorbit cu lacrimi în ochi despre căsnicia eșuată, care a durat 27 de ani, miliardarul a recunoscut că poartă vina pentru destrămarea mariajului.

Miliardarul nu a dat vina pe relațiile extramaritale, însă a și-a asumat întreaga responsabilitate pentru eșecul căsătoriei de Melinda Gates, care a invocat în actele de divoț că motivul pentru terminarea căsniciei e faptul că „mariajul este irevocabil destrămat”.

La momentul când Bill Gates și-a anunțat divorțul de Melinda Gates, opinia publica a speculat că de vină ar fi fost numeroasele aventuri extraconjugale ale afaceristului. Tot în acea perioadă au apărut și dovezi care arătau că Bill Gates era conectat cu Jeffrey Epstein, care a fost acuzat de pedofilie. În urma divorțului au ieșit la iveală detalii scandaloase despre o relație pe care Bill Gates a avut-o cu o fostă angajată în anul 2000.

Bill Gates a decis să demisioneze din consiliul de administratie al Microsoft, în timp ce autoritățile investigau cazul. Mass-media a demonstrat faptul că Gates a solicitat sfaturi maritale de la controversatul Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie.

Potrivit unor participanți care au fost prezenți la conferința „Tabăra de vară pentru milionari”, Bill Gates a avut un discurs foarte emoționant. Cu toate acestea au fost și cei care l-au catagolat pe miliardar ca fiind lipsit de bun-simț, întrucât nu a vrut să discute cu cei prezenți, relatează Daily Mail.

Bill Gates şi Jeff Bezos investesc în producţia de „carne falsă”

Compania Nature’s Fynd, din Chicago, a atras o finanţare de 158 de milioane de dolari de la investitori care îi includ pe Bezos, Gates şi Al Gore. Chiftelele şi hamburgerii fără carne pentru micul dejun, crema de brânză fără lactate şi iaurtul şi nuggeturile fără pui ale companiei vor ajunge pe rafturile magazinelor mai târziu în acest an.

Sectorul alimentelor alternative a consemnat o creştere explozivă în 2020, cu un avans al vânzărilor americane cu amănuntul de 27%, aducând valoarea totală a pieţei la 7 miliarde de dolari, potrivit datelor Plant-Based Foods Association (PBFA), un grup comercial care reuneşte peste 200 de companii.

Între timp, livrările de produse cu proteine alternative ale distribuitorilor către restaurante au avansat în aprilie cu 60% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit firmei de cercetare NPD Group.

Efectul dezvoltării acestei industrii este ilustrat de companiile Beyond Meat şi Impossible Foods, ale căror produse – burgeri, produse din pui şi cârnaţi din carne alternativă – au perturbat industria producătoare de alimente din SUA, de 733 de miliarde de dolari, conform News.ro.

Acest fapt a determinat Tuson Foods, Purdue, Hormel, Cargill şi alţi producători tradiţionali de carne să lanseze propriile produse din această categorie.