Bill Gates: Omicron a făcut o „treabă mai bună” ca vaccinurile în răspândirea imunităţii

Bill Gates avertizează cu privire la izbucnirea unei noi pandemii și oferă o soluție controversată pentru evitarea acesteia.

21 feb. 2022, 16:16
Bill Gates: Omicron a făcut o „treabă mai bună” ca vaccinurile în răspândirea imunităţii

Bill Gates susține că varianta Omicron a făcut o „treabă mai bună” în răspândirea imunității în rândul populației globale decât distribuția de vaccinuri, relatează Rebel News.

„Din păcate, virusul în sine – în special varianta numită Omicron – este un tip de vaccin, adică creează atât imunitate cu celule B, cât și cu celule T, și a făcut o treabă mai bună de răspândire la nivelul populației mondiale decât am făcut-o noi cu vaccinurile” a declarat Gates.

Riscul de a dezvolta o formă severă a bolii în urma infectării cu COVID „s-a redus dramatic”, însă este aproape sigur că omenirea se va confrunta cu o altă pandemie, potrivit unor predicții făcute vineri de miliardarul Bill Gates, la Conferința anuală pentru Securitate de la München, citate de postul american de televiziune CNBC.

În cadrul conferinței organizate în Germania, Bill Gates a susținut că o potențială nouă pandemie va proveni, probabil, ca urmare a răspândirii unui agent patogen diferit de cel al familiei de coronavirus.
Bill Gates vine cu un avertisment. Ce trebuie să facă omenirea să ocolească o nouă pandemie: Avem nevoie de asta pentru a lupta timpuriu și eficient!

Miliardarul și filantropul american Bill Gates și-a exprimat îngrijorarea privind izbucnirea unei noi pandemii într-un interviu acordat televiziunii americane CNBC.

Gates a fost intervievat de jurnaliștii de la CNBC în timp ce se afla la Conferința de securitate de la München care are loc în fiecare an, acesta afirmând că crede că lumea se va confrunta cu o nouă pandemie.

„Vom avea o altă pandemie. Va fi un patogen diferit de data aceasta”, a declarat Gates.

Însă el a adăugat că este de părere că aceasta nu va deveni una globală „dacă o depistăm rapid” și va exista un răspuns rațional în fața ei.

„Dacă fiecare țară face ce a făcut Australia, atunci nici măcar nu îi vom spune pandemie”, a spus cofondatorul Microsoft, referindu-se la controversata strategie zero Covid adoptată de autoritățile de la Canberra.

Bill Gates va scrie o carte despre pandemia de COVID-19

Gates a devenit un personaj proeminent în timpul pandemiei de COVID-19 după ce a donat miliarde de dolari pentru dezvoltarea de vaccinuri și ajutorarea țărilor sărace.

Bill Gates, investiţie uriaşă în afacerea care va schimba complet lumea. Va fi tehnologia viitorului!

El a fost de asemenea vizat de numeroase teorii ale conspirației privind apariția SARS-CoV-2, unele din ele învârtindu-se în jurul faptului că acesta a prezis izbucnirea unei pandemii înainte de descoperirea noului coronavirus.

Business Insider notează că Gates a anunțat că va scrie o nouă carte despre aceste teorii ale conspirației și modul în care a devenit o țintă principală a lor, inclusiv despre cea care susține că vaccinurile anti-Covid sunt folosite pentru a introduce microcipuri în oameni.

El a vorbit cu jurnaliștii de la CNBC și despre varianta Omicron a coronavirusului, afirmând că pericolul de a dezvolta forme grave ale COVID-19 în urma contractării acesteia „a scăzut dramatic”.


loading...