Bill Gates rămâne CEL MAI BOGAT OM DIN LUME. Vezi la cât se ridică averea lui

Bill Gates ramane in continuare, de departe, cel mai bogat om din lume, cu o avere personala estimata la 76 de miliarde de dolari, potrivit clasamentului publicat marti pe site-ul revistei Forbes, care demonstreaza cresterea in putere a miliardarilor Internetului.

29 sept. 2015, 17:11
Bill Gates rămâne CEL MAI BOGAT OM DIN LUME. Vezi la cât se ridică averea lui

Co-fondatorul Microsoft se afla pe primul loc pentru al 22-lea an consecutiv. In 1993, se afla in urma investitorului Warren Buffett, care ocupa, in acest an, inca o data, pozitia a doua, cu 62 de miliarde de dolari.

Potrivit Hotnews.ro, varful clasamentului se imparte intre obisnuitii acestui top, adeseori in fruntea unor imperii industriale, si tineri antreprenori imbogatiti gratie exploziei internetului.

Vezi şi: ANIVERSAREA GOOGLE: Mark Zuckerberg şi Bill Gates promit acces universal la Internet

Buffett, fratii Charles si David Koch (41 de miliarde de dolari fiecare, locurile 5 si 6), precum si Walton, mostenitorii gigantului distributiei Wal-Mart, sau Mars, legati de puternicul grup alimentar cu acelasi nume, sunt exemple ale averilor acumulate in trecut.

Lor li se alatura fondatorul Amazon, Jeff Bezos (47 miliarde dolari, locul 4), de cel al Facebook, Mark Zuckerberg (40,3 mld USD, locul 7) sau fondatorii Google, Larry Page (locul 10, cu o avere de 33,3 mld USD) si Sergey Brin (11, 32,6 mld USD).

Averea lui La Jeff Bezos a crescut cu peste jumatate (+54%) intr-un singur an, iar a lui Mark Zuckerberg cu 18%.