Bill Gates și Melinda Gates divorţează. Vor împărţi o avere uriaşă după o căsnicie de 27 de ani

Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft, şi soţia sa, Melinda, şi-au anunţat divorţul, după un mariaj de 27 de ani.

04 mai 2021, 08:24
Bill Gates și Melinda Gates divorţează. Vor împărţi o avere uriaşă după o căsnicie de 27 de ani

Bill Gates și Melinda Gates divorţează. Miliardarul, care este al patrulea cel mai bogat om din lume, şi soţia sa au decis să pună capăt căsniciei de 27 de ani, notează CNN, care citează conturile de Twitter ale celor doi.

„După ce am cântărit îndelung și am depus eforturi ca relația să funcționeze, am luat decizia de a ne despărți”, se arată într-o scrisoare comună a lui Bill Gates și Melinda Gates, care a fost publicată pe ambele conturi de Twitter.

„Am crescut împreună trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care ajută oameni din întreaga lume să ducă o viață mai bună. Vom continua această misiune, vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundației, dar nu credem că mai putem evolua ca și cuplu”, au mai precizat ei.

Citeşte şi: Bill Gates, anunţul despre coronavirus care a bulversat lumea: „Este dezgustător!”

Bill Gates și Melinda Gates divorţează. Au trei copii împreună

În anul 2000, Bill și Melinda Gates au înfiinţat organizaţia filantropică Bill & Melinda Gates Foundation, prin intermediul căreia au finanţat inclusiv dezvoltarea de vaccinuri împotriva COVID-19.

Bill Gates (65 de ani) este cofondatorul Microsoft şi al patrulea cel mai bogat om din lume. Potrivit Forbes, el are o avere estimată la 124 de miliarde de dolari.

Citeşte şi: Bill Gates, anunţ despre finalul pandemiei de COVID-19. „Sper ca lumea să revină complet la normal. Există încă câteva întrebări”

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, are 65 de ani și este al patrulea cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată de Forbes la 124 de miliarde de dolari.

Bill Gates și Melinda Gates (56 de ani) s-au căsătorit în 1994. Ei au împreună trei copii – Rory John Gates (21 de ani) Phoebe Adele Gates (18 ani) și Jennifer Katharine Gates (25 de ani).

În 2021, Bill Gates a anunţat că va finanţa un start-up creat pentru a dezvolta tehnologia solară. Anunțată ca fiind una dintre cele mai importante invenții în 2020 de revista Times, tehnologia HelioHeat va folosi oglinzi care reflectă soarele într-un singur punct, generând temperaturi extreme de până la 1.000 de grade Celsius.

Citeşte şi: Bill Gates surprinde cu o nouă afacere. Soluția revoluționară care ar putea schimba tot. E una dintre cele mai importante invenții din 2020!