Bill şi Melinda Gates, achiziţie în valoare de 43 de milioane de dolari. Cuplul a cumpărat o casă pe malul oceanului

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, și soția sa, au achiziționat o casă pe malul oceanului Pacific, lângă San Diego, în valoare de 43 de milioane de dolari. Oferta pentru proprietatea Del Mar este una dintre cele mai mari din zonă, confom The Wall Street Journal.

RomaniaTV.net
24 apr. 2020, 06:13
Bill şi Melinda Gates, achiziţie în valoare de 43 de milioane de dolari. Cuplul a cumpărat o casă pe malul oceanului

Casa cu șase dormitoare se întinde pe aproximativ 5.800 de metri pătrați. Are un jacuzzi de 10 persoane, pardoseală din calcar, piscină și o punte pe malul oceanului.

Citește și: Vaccinul împotriva COVID 19 finanţat de Bill Gates a fost testat pe 40 de voluntari

Achiziția cuplului american se adaugă la proprietățile imobiliare existente, care includ un campus din Medina, Wash, dar și o proprietate din Rancho Sante Fe, Calif.

Gates nu este singurul om de afaceri care preia proprietăți pe fondul căderii economice provocate de COVID-19. CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, a plătit recent 16 milioane de dolari pentru un apartament din 212 Fifth Avenue în timp ce construiește un mega-conac masiv în districtul Flatiron din New York.

Bill Gates, cu o valoare netă de 99,5 miliarde de dolari, s-a implicat în lupta contra coronavirusului finanțând vaccinul pentru coronavirus, care a fost testat pe 40 de voluntari și va ajunge curând în Statele Unite ale Americii.


loading...
Partenerii noștri