Bill Gates şi Melinda aveau o relaţie deschisă, dezvăluiri de culise. Miliardarul îşi putea petrece timpul alături de fosta iubită, la o cabană de pe plajă

Un articol publicat în 1997 în revista Time, relevă că Bill și Melinda Gates aveau un acord prin care Bill putea petrece un weekend prelungit, în fiecare an, cu fosta sa iubită Ann Winblad, la cabana ei de pe o plajă din Carolina de Nord.

06 mai 2021, 11:46
Bill Gates şi Melinda aveau o relaţie deschisă, dezvăluiri de culise. Miliardarul îşi putea petrece timpul alături de fosta iubită, la o cabană de pe plajă

Walter Isaacson, autorul articolului intitulat „În căutarea adevăratului Bill Gates”, a pătruns în viața sa personală a miliardarului, inclusiv în cea amoroasă. Potrivit textului, înainte de căsătoria cu Melinda, în 1994, Bill s-a întâlnit o bună bucată de vreme, în anii ’80, cu antreprenorul de software și capital de risc Ann Winblad. Cei doi s-au despărțit în 1987, dar au rămas apropiaţi.

Totuşi, înainte ca Bill și Melinda Gates să se căsătorească, miliardarul a sunat-o pe Winblad pentru a-i cere aprobarea, după cum însuşi miliardarul i-a mărturisit lui Isaacson. „I-am spus că va fi o partidă bună pentru el, deoarece Melinda este foarte inteligentă”, a spus şi Ann Winblad.

De remarcat că în 1997, la trei ani de la căsătoria lui Bill cu Melinda, cuplul avea un aranjament ca Bill să poată petrece un weekend prelungit cu Winblad în fiecare an, la cabana ei de pe plajă, în Carolina de Nord, după cum relatează Bussines Insider.

Citeşte şi Bill Gates a angajat un avocat în vârstă de 97 de ani pentru partajul de la divorţ. Este mâna dreaptă a unui alt miliardar, Warren Buffett

„Ne împărtășim gândurile despre lume și despre noi înșine”, spunea Winblad, despre natura conversaţiilor cu Bill Gates. „Nu este clar cât a durat acest acord. Business Insider a contactat Fundația Gates pentru comentarii și se va actualiza textul actual după cum este necesar”, a scris publicaţia, în articolul publicat joi, 6 mai.

Bill şi Melinda Gates au anunţat luni că divorţează după o căsnicie de 27 de ani, în care au pus bazele uneia din cele mai importante organizaţii caritabile din lume. „Cerem curţii să desfiinţeze căsătoria noastră şi ca uniunea noastră maritală să se încheie la data pe care am trecut-o în acordul nostru de separare”, a scris Melinda Gates, în cererea de divorţ.

Citeşte şi Presupusa amantă a lui Bill Gates a rupt tăcerea. Cum arată şi ce spune de relația cu miliardarul FOTO