Bill Gates a angajat un avocat în vârstă de 97 de ani pentru partajul de la divorţ. Este mâna dreaptă a unui alt miliardar, Warren Buffett

Bill Gates l-a angajat să-l reprezinte la divorţ pe avocatul Charles T. Munger, mâna dreaptă a prietenului său miliardar Warren Buffett.

04 mai 2021, 20:37
Bill Gates a angajat un avocat în vârstă de 97 de ani pentru partajul de la divorţ. Este mâna dreaptă a unui alt miliardar, Warren Buffett

Charles T. Munger, în vârstă de 97 de ani, este unul dintre cei trei avocați care îl reprezintă pe Bill Gates în procesul de divorț ale cărui acte au fost depuse de Melinda Gates luni, la un tribunal din statul Washington.

Munger însuși este un miliardar, după cum scrie Daily Mail. El este vicepreședinte al Berkshire Hathaway, holding condus de Warren Buffett, şi este prieten de multă vreme cu Gates. De asemenea, el face parte din consiliul de administrație al Costco și este președintele Daily Journal Corp., un conglomerat de edituri care deține mai multe ziare locale în California.

De remarcat că Charles Munger nu este avocat specializat în dreptul familiei. Expertiza sa este în dreptul afacerilor și în dreptul imobiliar.

Citeşte şi Fiica lui Bill Gates, prima reacţie după divorţul părinţilor săi. „Încă încerc să învăţ să mă descurc cu emoţiile”

La fel ca Bill Gates, Munger a fost cursant la Harvard, unde s-a înscris după ce a activat o scurtă perioadă de timp ca meteorolog, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Gates l-a descris anterior pe Munger ca fiind „cel mai incredibil gânditor pe care l-am cunoscut vreodată”. De asemenea, Warren Buffett a spus despre el într-un interviu din 2017: „Este bun la raționamente… Aș spune că este inegalabil de bun. Nimeni nu gândește ca el. Are propria sa matriță”.

Citeşte şi Bill Gates și Melinda Gates divorţează. Vor împărţi o avere uriaşă după o căsnicie de 27 de ani

Bill Gates (65 de ani) este cofondatorul Microsoft şi al patrulea cel mai bogat om din lume. Potrivit Forbes, el are o avere estimată la 124 de miliarde de dolari.

Bill Gates și Melinda Gates (56 de ani) s-au căsătorit în 1994. Ei au împreună trei copii – Rory John Gates (21 de ani) Phoebe Adele Gates (18 ani) și Jennifer Katharine Gates (25 de ani).